Seimo vicepirmininkas Vytautas Mitalas
- Reklama -

Algimantas Rusteika

Bukalaurai visi praktiškai atėjo į Seimą iš Vilniaus savivaldybės tarybos, kur buvo sulindę su R.Šimašiaus komitetu 2019 metais. Ir, kaip netikėta! Šauniai pasinaudojo savo asmeniniams reikalams biudžetiniais pinigiukais.

Būsimasis Žmogaus teisių komiteto pirmininkas V.Raskevičius ne kartą ir ne du trankėsi naktimis po gejų klubus, apmokėdamas už BOLT iš rinkėjų kišenės.

2020 spalio 10 dienos paryčiais, 3 val. 45 min. T. V. Raskevičius išsikvietė „Bolt“. Adresas – Švitrigailos 7, Vilnius, gėjų klubas „Soho“. Ir tai – ne vienintelis kartas, prie šio klubo T. V. Raskevičių „Bolt“ paėmė ir spalio 2 dieną, 14 min. po vidurnakčio.

2019 lapkričio 16 dieną nuo „Soho“ klubo pavėžėtojas T. V. Raskevičių paėmė 3 val. 02 min. Spalio 19 dieną 2 val. 36 min. politikas „Bolt“ ir vėl kvietėsi į Švitrigailos 7. Tų pačių metų spalio 23 politikas kvietėsi „Bolt“ pusę penkių ryto į Liepyno gatvę.

Į tą pačią gatvę „Bolt“ vyko ir spalio 19, pusvalandį po vidurnakčio. 2020 spalio 12, Seimo rinkimų naktį, „Bolt“ tarybos narį iš Vilniaus gatvės paėmė paryčiais – 3 val. 10 min. 2019 lapkričio 30 dieną T. V. Raskevičius jau po vidurnakčio kvietėsi „Bolt“ į senamiesčio Arklių gatvę.

V.Mitalas, būsimasis Seimo pirmininko pavaduotojas, taip pat naktimis malėsi ir po gėjų klubus, ir po restoranus. Kelionė -iš rinkėjų pinigų, už čekiukus. 2019 metų kovo 18 dieną porą minučių po vidurnakčio „Bolt“ buvo kviestas į Islandijos gatvę, kuri garsėja barų gausa. Čia taksi kelios minutės prieš vidurnaktį buvo iškviesta ir kovo 1-ąją.

Vasario 8 pusę dvylikos vakaro pavežėjas vyko į Visų Šventųjų gatvę, baro „Apoteka“ adresu. Kovo 2-ąją, 1 val. 08 min, taksi kvietė prie klubo „Soho“, o sausio 26 dieną 2 val. 11 min. V. Mitalas taksi kvietė į Aušros vartų gatvę, prie baro „Spiritus“.

Tų pačių metų gruodžio 1 politikas iš sostinės Aguonų gatvės kažkur važiavo 3 val. 31 min. ryto.

Į tą pačią Aguonų gatvę taksi kviestas ir liepos mėnesį, pusę pirmos nakties.

Lapkričio 9 dieną 3 val. 44 min. „Bolt“ kvietė į Gedimino prospektą. Tų pačių metų rugpjūčio 4 dieną jis po 2 valandos nakties kvietė „Boltą“ į Didžiąją gatvę prie restorano „Botanist“. Dar kartą pavėžėjas kviestas į Didžiąją gatvę 15 minučių po pirmos nakties, liepos 19-ąją.

T. Raskevičius: tai – bendravimas su rinkėjais. „Kalbant apie tą konkrečią vietą, tai yra mano bendruomenės susibūrimo vieta ir ten aš dirbu su savo rinkėjais, su tais žmonėmis, kurie mane renka“, „bendravimas su rinkėjais taip pat yra dalis darbo“, – sakė jis Delfi.

Įsivaizduoju tą darbą su rinkėjais pirtelėje ar specialiame kambarėlyje su bizūnėliais, rožiniais antrankėliais ir didžiule lova. Ar prie gero butelio restorane, 3 valandą nakties (ryto?).

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!