- Reklama -

Zigmas Vaišvila

Manau, kad jau laikas suprasti, kokie iš tikrųjų Kinijos ir Rusijos santykiai, kad neatsitiktinis šis Baltarusijos Prezidento A. Lukašenko vizitas į Kiniją, priėmimas, išskirtinai demontruojant aukščiausią pagarbą Baltarusijos Prezidentui.

Ir kaip visa tai suderinta! A. Lukašenkos vizitas vyksta iškart po Kinijos JTO pasiūlyto Taikos plano dėl Ukrainos. Beje, Kinijos siūlyme nėra Ukrainos, kaip subjekto – Kinija atvirai diplomatiškai ir rytietiškai demonstruoja, kad Ukraina čia nieko nesprendžia!

Ta proga norėčiau atkreipti Jūsų, mielieji, dėmesį į tai, kad Ukrainos Prezidentas V. Zelenskis nė karto nesusitiko su Lietuvos valdžios “pripažinta” Baltarusijos “Prezidente” S. Tichanovskaja. Manau, kad dėl to, jog neužsidarytų sau durų deryboms per A. Lukašenko.

Tai – palinkėjimai mąstyti bedievių įvykdytos “tanko” pastatymo Šventoje Vilniaus vietoje – Katedros aikštėje provokacijos atlikėjams. “Tankai” vienu metu atsirado ne vienoje šalyje.

Kaip ir praktiškai vienu metu vyko suorganizuotos “išprievartautų” nuogalių raudonai dažytomis kelnaitėmis viešos scenos.

Negalima iš karo daryti atrakcijas!

Kodėl mes leidžiamės žaisti su mumis karo žaidimus mūsų žemėje?

Negi nesuvokiame, kuo tai gali baigtis?

Beje, Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio 1990 m. rinkimų į Lietuvos TSR Aukščiausiąją Tarybą, 1991 m. kovo 11 d. atkūrusią valstybės Nepriklausomybę, rinkimų programoje Lietuva buvo numatyta neutralia šalimi. Ir 1992 m. spalio 25 d. Tautos priimtoje Lietuvos Respublikos Konstitucijoje nėra jokių Lietuvos priklausymų blokams.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!