E. Maskas – „Twitter“ savininkas. Ar bus atblokuota D. Trampo paskyra?

0
388
- Reklama -

Vienas turtingiausių planetos žmonių Elonas Maskas užbaigė socialinio tinklo „Twitter“ įsigijimo sandorį. Sandorio vertė – 44 mlrd. $.

„The New York Times“ praneša, kad iš karto po sandėrio prasidėjo „Twitter“ vadovybės atleidimai.

Pasak Zerohedge.com, atleistųjų neverta gailėtis, jiems bus išmokėtos solidžios kompensacijos: Parag Agrawal, „Twitter“ generalinis direktorius, gaus 38,7 mln.$ išmoką, Nedas Segalas, vyriausiasis finansininkas – 25,4 mln.$, Vijaya Gadde, aukščiausia teisės ir politikos vadovė (arba cenzūros vadovė) – 12,5 mln.$.

Kaip žinia, po to, kai Elonas Maskas paskelbė vadinamąjį „taikos planą Ukrainoje“, po ko sulaukė iš Ukrainos valdžios atstovų griežtų „epitetų“ savo atžvilgiu ir dėl to pareiškė apie Starlink sustabdymą Ukrainoje, JAV valstybės departamento atstovai viešai suabejojo, ar E. Masko tiek kosminės programos, tiek „Twitter“ įsigijimas nekelia grėsmės nacionaliniam saugumui. Netrukus po to E. Maskas paskelbė, kad nestabdys Starlink Ukrainoje, ir netrukus buvo pranešta apie „Twitter“ įsigijimo sandorio užbaigimą.

Pasikeitus „Twitter“ savininkams ir iš bendrovės atleidus vadinamąją „cenzūros“ vadovę, viešoje erdvėje labiausiai aptariamas klausimas – kada bus ir ar bus atblokuota JAV prezidento Donaldo Trampo paskyra.

Baltųjų rūmų nuotr.
- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!