- Reklama -

ESBO atstovas Michael Bociurkiw CBC televizijai sakė, kad katastrofos vietoje nematė jokių raketos pėdsakų, o lėktuvo pagrindinio korpuso dalys buvo tarsi labai stipriai apšaudytos iš kulkosvaidžio. CBC stop kadras
Pasak ESBO atstovo, atrodė, kad lėktuvas buvo apšaudytas iš kulkosvaidžio. CBC stop kadras
ESBO atstovas M.Bociurkiw pirmasis atvyko į tragedijos vietą. CBC stop kadras
CBC stop kadras

CBC stop kadras

Pirmas į Malaizijos lėktuvo nukritimo vietą prie Donecko atvykęs ESBO atstovas Kanados ukrainietis Michael Bociurkiw Kanados televizijai „CBC“ sakė, kad nematė jokių raketos dalių ir apskritai jokių raketos pėdsakų. Bent jau ten, kur jis buvo.

„Buvo dvi ar trys pagrindinio lėktuvo korpuso dalys, kurios buvo skylėtos. Atrodė, kaip būtų apšaudyta iš kulkosvaidžio. Labai, labai stipriai apšaudyta iš kulkosvaidžio“, – savo interviu Donecke po nelaimės apžiūrėjimo vietos Kanados televizijai sakė ESBO atstovas M.Bociurkiw.

„Tai yra virš visko; 30 mm automatinis kulkosvaidis iš SU-25. Jokio BUK. Taigi dar kartą nenuostabu, kad Kijevas konfiskavo įrašus iš bokšto“, – paskelbė savo paskyroje soc.tinklapyje JAV žurnalistas Pepe Escobar.

Amerikiečių žurnalistas mano, kad ESBO patirs didžiulį spaudimą, jog tokios išvados nebūtų patvirtintos.

„O jeigu – ir svarbiausia yra JEIGU – ESBO iš tikrųjų tai patvirtintų, ar Europs Sąjunga galų gale atsibustų? Aš dėl to nesilažinčiau“, – savo paskyroje soc.tinkle rašo Pepe Escobar.

ESBO atstovo M.Bociurkiw interviu CBC galite pažiūrėti čia >>>>>>>>>>

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!