- Reklama -
Seimo narys Petras Gražulis pakilo į kovą prieš homoseksualizmo propagavimą (Seimo archyvo nuotr.)

Nors Seimas eilinių bei neretai nuo atlyginimo iki atlyginimo gyvenančių žmonių tarpe dažniausiai laikomas moralinių išsigimėlių sąvartynu, tačiau protingų žmonių yra ir ten. Štai visai neseniai vienas tokio sąvartyno gyventojas, partijos „Tvarka ir teisingumas“ frakcijos narys, o šiuo metu dar ir kandidatas į Europos parlamentą Petras Gražulis, kuris Seimo kanceliarijoje įregistravo baudžiamosios atsakomybės už homoseksualizmo propagavimą numatantį įstatymo projektą.

Seimo nario siūlymu už bent kokį homoseksualizmo propagavimą turi būti taikoma 1 metų laisvės atėmimas. Be jokios abejonės, tokie parlamentaro siūlymai gėjų bei lesbiečių tarpe sukels milžinišką pasipiktinimo bei nesupratimo bangą, tačiau tuo pačiu metu aš, kaip eilinis Lietuvos Respublikos pilietis, noriu pasiūlyti su tokiu siūlymu sutikti. Siūlau gėjams ir lesbietėms labai gerai pagalvoti apie žalą, kurią jie savo elgesiu pastoviai atneša mūsų tėvynei Lietuvai. Verta pastebėti, kad jie ne tik diskriminuoja tradicinės šeimos institutą, bet tuo pačiu metu įžūliai spjauną į Lietuvos Respublikos Konstituciją, kuri teigia, kad tradicinė šeima – tai Lietuvos valstybės pagrindas.

Kaip eilinis Lietuvos Respublikos pilietis bei tikras savo tėvynės patriotas, esu įsitikinęs, jog homoseksualizmo propagavimas dar labiau apsunkina pakankamai sunkią demografinę situaciją Lietuvoje, todėl gėjai ir lesbietės yra tam tikri Lietuvos priešai. Atsižvelgiant į tai, aš Romanas Čabanas, raginu visus Seimo narius kuo skubiau pritarti tokiam Petro Gražulio siūlymui bei pradėti ryžtingą kovą su Lietuvos išnykimu.

Romanas Čabanas

2009-05-28

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!