Ar nieko baisaus nenutiks, jei kartais palepinsite šunį skanėstais?

0
178
- Reklama -

Niekam ne paslaptis, kad šunų skanėstai yra labai kaloringi, tačiau tikrai nieko baisaus nenutiks, jei karts nuo karto palepinsite savo keturkojį šeimos narį. Visada skaitykite ant pakuotės pateiktas rekomendacijas, ir tai tikrai padės išvengti nepageidaujamo šalutinio poveikio. Vis dėlto, palepinti šunis skanėstais gali būti net labai naudinga, taigi, aptarkime pagrindinius skaniukų privalumus.

Puiki motyvacinė priemonė

Jei norite paskatinti augintinį už pageidaujamą elgesį, skanėstai gali būti tikrai puikus pasirinkimas. Jei paskatinsite šunį įprastu maistu, tikėtina, kad tai neduos tokių gerų rezultatų kaip tokie kąsneliai, kuriuos šuo gauna tik išskirtinėmis progomis.

Ryšio stiprinimas

Jei norite sustiprinti tarpusavio ryšį su savo augintiniu, skanėstai taip pat gali padėti tą padaryti. Nereikėtų pamiršti, kad gardūs kąsneliai šuniui padeda susikurti teigiamas asociacijas, todėl karts nuo karto tikrai naudinga palepinti savo mylimą šunį.

Funkciniai skanėstai

Šiandien prekyboje galima rasti ir tokių skanėstų, kurie yra skirti dantų būklės gerinimui, odai ir kailiui, sąnarių sveikatos palaikymui, virškinimo sistemos gerinimui, imuniteto stiprinimui, ir t.t. Jei norite, kad skanėstai būtų ne tik skanūs, bet taip pat ir naudingi, atsižvelkite į tai, kas yra rašoma ant produkto pakuotės.

Žinoma, jei jūsų augintinis turi antsvorio, skanėstus vertėtų duoti kuo rečiau. Nepamirškite, kad tuomet, jei duodate šuniui papildomo maisto, vertėtų sumažinti įprasto pašaro normą.

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!