- Reklama -
Avarinio durų atrakinimo paslauga teikiama 24 valandas 7 dienas per savaitę
Avarinio durų atrakinimo paslauga teikiama 24 valandas 7 dienas per savaitę

Nesvarbu, kokie turtai jūsų namuose slypi, kiekvienas esame įpratę užrakinti duris: kažkur išeidami, nakčiai, o kartais ir dienos metu – maža kas. Tačiau jau kone ritualu tapusį durų užrakinimo bei atrakinimo procesą, lyg iš giedro dangaus, gali išbalansuoti žinia, jog to padaryti tiesiog nebeįmanoma. Nerandate rakto ar tiesiog sugedo durų spyna? Ir diena mažų mažiausiai nueina šuniui ant uodegos, o neretai prišaukti gali ir kur kas didesnes problemas…Tačiau gyvenime yra kur didesnių ir sunkiau išsprendžiamų bėdų. Minėtoje situacijoje racionaliausia išeitimi gali tapti avarinis butų ir kitų patalpų spynų atrakinimas, kuri galite rasti Ozo Servise. Aptarsime aktualiausius klausimus, kylančius kalbant apie minėtą paslaugą.

Kada žmonėms yra reikalinga avarinio durų atrakinimo paslauga?

Logiška, jog dėl šios paslaugos atlikimo žmonės kreipiasi tada, kai tiesiog fiziškai nepajėgia atrakinti durų. Geresnis variantas, kai užbėgama už akių problemai ir į specialistus kreipiamasi tada, kai pastebima, jog spyna ar raktas savo darbo neatlieka taip gerai, kaip anksčiau.

Kalbant konkrečiai apie tai, kokios priežastys įtakoja negalėjimą atsirakinti durų, reikėtų paminėti durų mechanizmo gedimą ar nusidėvėjimą, rakto užstrigimą spynoje, dantuko lūžimą ar tiesiog rakto pametimą. Nuo minėtų situacijų neapdraustas esame nei vienas, tačiau sumažinti tokios problemos tikimybę tikrai galime. Pavyzdžiui, išsigelbėjimu neretai tampa kažkada nepagailėti išleisti keli eurai bei kelios minutės sugaišto laiko laukiant, kol bus pagamintas atsarginis raktas. Aišku, neužtenka turėti atsarginio rakto, šį būtina dar ir padėti taip, jog, reikalui esant, galėtumėte paimti. Taip, supratote teisingai: saugoti atsarginį raktą namuose – mintis ne iš pačių protingiausių.

Kokiu grafiku įprastai dirba šios paslaugos teikėjai?

Jei paslauga, kurią gali atlikti šioje srityje dirbantys asmenys, nepriklausomai „degančių“ kategorijai, kreipkitės darbo valandomis, kurios įprastai visų įmonių atveju yra panašios bei nurodytos šių interneto svetainėje.

Pastebėjus, jog nepavyksta atrakinti buto ar kitos patalpos durų, į laikrodį galite nežvilgčioti. Nesvarbu, savaitgalis ar naktis bebūtų, surinkę šią paslaugą teikiančio asmens telefono numerį ir išdėstę nutikusios problemos esmę, kaip įmanoma greitai sulauksite kompetentingos pagalbos. Juk neveltui kalbame apie avarinio durų atrakinimo galimybę: problemos, kaip žinia, darbo grafiko neturi, o netgi priešingai – nutinka pačiu netinkamiausiu metu.

Kiek kainuoja avarinio buto ar kitų patalpų durų atrakinimo paslauga?

Jei dar galėsite mąstyti blaiviai, kviesdami pagalbą galite pasiteirauti ir dėl paslaugos kainos. Tiesa, nenustebkite neišgirdę konkretaus atsakymo, o tik orientacinius kainos rėžius. Konkreti suma paaiškės tik tada, kai avarinio durų atrakinimo paslaugą teikianti asmuo atvyks į jūsų nurodytą vietą ir galės pats įvertinti esamą situaciją. Avarinio durų atrakinimo kaina priklauso nuo visos eilės niuansų: spynos rūšies, gedimo pobūdžio bei sudėtingumo, atrakinimui sugaišto laiko bei laiko, kada buvo nuvykta į iškvietimą. Faktas, jog ši paslauga teikiama 24 valandas 7 dienas per savaitę nereiškia, jog darbuotojai visą parą dirba tuo pačiu tarifu. Prisiminkite, jog geriau sumokėti profesionalui nei, bandant sutaupyti, leisti duris bandyti atrakinti bet kam ir taip rizikuoti patirti dar didesnius nuostolius.

Ar šios paslaugos teikėjais galima pasitikėti?

Galima rasti istorijų, kai, pavyzdžiui, asmuo, prisistatęs teikiantis avarinio durų atrakinimo paslaugą, pasigamina rakto dublikatą ir sėkmingai šeimininkauja nuosavuose namuose. Norėdami išvengti tokios ar kitų nemalonių situacijų, atidžiai rinkitės, kuriai įmonei patikėsite šios paslaugos atlikimą. Venkite neaiškių asmenų, savo paslaugas siūlančių, pavyzdžiui, skelbimų portaluose. Visada geriau bendradarbiauti su oficialiai dirbančiomis, ilgametę patirtį šioje srityje turinčiomis firmomis.

Avarinis durų atrakinimas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!