- Reklama -
KAM nuotr.
KAM nuotr.

Viešojoje erdvėje kilus diskusijoms apie karių gyvenimo sąlygas, maitinimą, sveikatos priežiūrą ir kitus tarnybos klausimus bei galimus tvarkos pažeidimus Lietuvos kariuomenės padaliniuose, norime priminti kontaktus, kuriais galima kreiptis ir informuoti apie galimus pažeidimų atvejus, gauti reikiamą informaciją.

Prašome visus asmenis, kurie turi informacijos apie netinkamas tarnybos sąlygas, karių teisių, maitinimo, medicininės priežiūros ar kt. pažeidimus Lietuvos kariuomenėje, informuoti apie tai Krašto apsaugos ministerijos Generalinę inspekciją pasitikėjimo telefonu „Karštoji linija” (8-5) 261 24 29 arba el. pašto adresu: karstalinija@pastas.kam.lt.  Atkreipiame dėmesį , kad kariai pirmiausia dėl savo teisių pažeidimų turėtų kreiptis į tiesioginius ir aukštesniuosius vadus (ir gali pateikti rašytinius skundus), taip pat gali teikti skundus Krasto apsaugos ministerijos  generaliniam inspektoriui. Į gautus nusiskundimus bus atsižvelgta ir siekiant užtikrinti skaidrumą imtasi atitinkamų priemonių.

Taip pat kreipiamės ir į Mokomajame pulke tarnaujančių karių artimuosius – jei jie turi klausimų ar nori gauti informacijos – prašome tiesiogiai kreiptis į Mokomojo pulko vadą pulkininką leitenantą Aleksiejų Gaiževskį, tel. 8349 73561, Mokomojo pulko budėtoją : 8349 73255.

KAM inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!