- Reklama -
Fondo direktorius Algimantas Patackas
Fondo direktorius Algimantas Patackas

Mylime Lietuvą, ta proga Kovo 11-ąją sveikinome Druskininkų sanatorijos „Saulutė“ vaikus ir jų tėvelius bei Valakampių socialinių paslaugų namų neįgaliuosius.

Jau ketvirtus metus per visą Lietuvą dirbanti labdaros-paramos organizacija VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ prasmingai šventė Kovo 11 – ąją  Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną. Ši diena svarbi savo identitetu ir vertybėmis, ją minėdami aplankėme Druskininkų sanatoriją „Saulutę“, kurioje surengėme šventę.

Fondo direktorius Algimantas Patackas įteikė žaislų, drabužių, vaišių ir, žinoma, tortą. Jo kolegė Alona Junevič surengė pasirodymą kartu su sanatorijos kolektyvu. Visi smagiai šnekučiavosi ir džiaugėsi galėdami drauge švęsti tokią svarbią Lietuvai dieną.

Džiugu buvo pastebėti, jog visi susirinkusieji drauge giedojo Lietuvos himną ir tai šildė jų širdis.

Svarbiausią šio susitikimo akimirką savo delnų atspaudais ant drobės  geltonais, žaliais ir raudonais dažais buvo atspausta Lietuvos Respublikos vėliava.

Šios akcijos tikslas – užregistruoti Lietuvos rekordą, kurį pasieksime iš neįgalių bei sveikų vaikų ir suaugusiųjų delniukų atspaudų sukurta Lietuvos vėliava.

Organizatorių nuotr.

Gerus darbus daryti gera, ypač minint mūsų Tėvynės Lietuvos svarbią datą.

Lietuva – graži šalis ir džiaugiamės gyvenantys  joje. Todėl mes čia  kuriame puikesnę ateitį, skleidžiame bendruomeniškumą, atjautą ir patriotizmą.

Tokios akimirkos įsimins kiekvieno dalyvavusio širdyje, net tai yra tyra ir šviesu.

Graži mūsų Tėvynė susideda iš šių neįgalių bei sveikstančių vaikų vilčių, tikėjimo ir meilės. Visa tai mes surinkome šiandien į didelę gražią puokšte, petys petin dainuodami Lietuvai istoriškai svarbias dainas.

Patriotiška palaima spindėjo visų mūsų akyse ir širdys degė noru kurti dar gražesnę Lietuvą!

Organizatoriu nuotr.

Šią šventę minėjome aplankant ir neįgaliuosius. Valakampių socialinių paslaugų centro gyventojai vaišinosi gardžiomis bandelėmis.

Renginio metu kartu su direktore Viktorija Grežėniene kalbėjome apie mūsų Lietuvos piliečių tvirtybę, patriotizmą ir solidarumą.

Fondo direktorius Algimantas Patackas neįgalioms moterims įteikė gėlių, knygų bei kanceliarinių prekių, jo kolegė Luana Palukaitienė bendravo su neįgaliosiomis mamytėmis.

Savo delnų atspaudais Lietuvos vėliavos spalvomis: geltoną, žalią ir raudoną kūrėme Lietuvos Respublikos vėliavą.

Fondas nori atkreipti dėmesį, jog Lietuvoje gyvenantys žmonės myli savo šalį, jog neįgalieji, turintys sveikatos problemų, ir sveiki yra vieningi.

Mes visi kartu sujungę savo rankas tampame iš ties reikšmingi, išskirtiniai ir didingi. Įsiamžinome tam, kad ateities kartos siektų mūsų pavyzdžiu ir altruistiškai bei kilniais darbais puoselėtų Lietuvą.

Meilė tėvynei alsuoja kiekvieno mūsų širdyse ir tokiomis akimirkomis jį dega akyse patriotiškumu. Tauta tai mūsų darbai, mūsų bendravimas, lai jis būna toks ryškus kaip šiandien.

Dėkojame rėmėjams: UAB ,,Akvalita” Prezo kepyklėlė,  www.knygosnamai.lt, UAB „Kotryna“, UAB ,,Grand Spa Lietuva‘‘ UAB ,,Malonės turtas,  UAB ,,Akvalita

Algimantas Patackas 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!