- Reklama -
Kaip Išsirinkti Gelį Nagams?
Kaip išsirinkti Gelį Nagams?

Prieš dešimtmetį nagų gelis nebuvo toks populiarus, kaip šiandien. Dažniausiai jį rinkdavosi nagų meistrai, kurie dalyvaudavo čempionatuose ir siekdavo išgauti įspūdingus ilgius. Šiandien situacija pasikeitė. Gelį nagams galima rasti beveik kiekvieno manikiūristo stalčiuje. Kas lėmė tokį pokytį? Šiuolaikiniai gelių gamintojai ištobulino produktą taip , jog nagų meistrui būtų paprasta ir lengva dirbti. Todėl gelio pagalba nago plokštelė ne tik prailginama, bet ir sustiprinama. Šimtai gelio atspalvių atveria neribotas galimybes nagų dailės bei dizaino srityje. O gelio konsistencija geba prisitaikyti ne tik prie nago formos, bet ir prie meistro įgūdžių!

Tik kaip nepasimesti tokioje didžiulėje pasiūloje? Grožio meistrų parduotuvė “BEINITAS” dalinasi patarimais į ką atkreipti dėmesį renkantis priauginimo gelį.

Ką reiškia stovintis, savaime išsilyginantis bei tiksotropinis gelis?

Visa tai nusako gelio konsistenciją. Ir kai kalbame apie gelio konsistenciją meistrai pasiskirstę į dvi stovyklas. Viena pusė mėgsta savaime išsilyginančią konsistenciją, kuri yra šiek tiek skystesnė ir puikiai apglėbia nagą. Kita pusė nė už ką neiškeistų stovinčios konsistencijos gelio. Stovintis gelis yra tirštesnis ir nebėga į odeles, tačiau reikalauja įgudimo ir daugiau dildžiavimo.

Vis labiau ir labiau populiarėja tiksotropiniai geliai. Šių gelių konsistencija tai aukso viduriukas tarp stovinčio ir savaime išsilyginančio gelio. Beto tiksotropinis gelis išssiskiria „išmania formule“- geba adaptuotis prie teptuko rodomos krypties. Tai reiškia , kad tempiant gelį teptuku jis puikiai adaptuojasi ir „seka kryptį“, o stabtelėjus- stovi vietoje ir neteka. Tiksotropinis gelis puikiai tinka tiek pradedantiems tiek ir pažengusiems nagų specialistams.

Nuo ko pradėti nagų priauginimą geliu?

Paruoškite nago plokštelę ir nuvalykite dulkes dehidratuojančiu skysčiu. Padenkite nagą rūgštiniu PRIMER (nepersistenkite). Išdžiovinus pagal etiketėje rekomenduojamą laiką, pereikite prie bazės. Ši bazė turėtų būti skirta specialiai nagų priauginimui. Išdžiovinkite ir pereikite prie nago priauginimo geliu. Prailginti nagą padės popierinės formelės. Išdžiovinus kiekvieną sluoksnį, denkite norima spalva arba/ir topu.

Kiekvienas gamintojas turi priauginimo sistemai skirtą sistemą, kurioje rasite visiems keturiems žingsniams skirtų produktų (primeris, bazė, gelis, topas). Jei gelio aprašyme randate žodį vienfazis, vadinasi gelis nereikalauja jokių papildomų priemonių. Pakaks įtrinti nedidelį jo sluoksnį ir pereiti prie priauginimo. Vienfazis gelis ženkliai prisideda prie greitesnio ir paprastesnio priauginimo. Tokie gamintojai kaip Victoria Vynn, gali pasiūlyti vienfazius lakuojamus gelius (Bottle Gel). Toks gelis atrodo, kaip įprastas lakas, bet yra itin tvirtas!

Auch…degina!

Manikiūro meistrų grupėse daugėja prašymų parekomenduoti nekaistantį gelį. Noras suprantamas, klientės skundžiasi jog priauginimo metu gelis degina ir instinktyviai traukia rankas nuo lempos. Tačiau reiktų suprasti, jog gelis čia niekuo dėtas! Deginimo pojūtis gali atsirasti dėl įvairių priežasčių. Dažniausia jų- išplonėjusi ar pažeista nago plokštelė. Taip nutinka jei medžiaga yra netinkamai nuimama, nulupama, perdildžiuojama. Kadangi stingimo reakcija vyksta kur kas arčiau gyvosios nago dalies, jaučiamas intensyvus deginimas. Antroji priežastis- dedamas per storas konstrukcinio gelio sluoksnis. Tokiu atveju atsiranda daugiau besijungiančių ir šylančių jungčių, kurios sukelia nemalonų jausmą. Jei pašalinus šias kliūtis klientas ir toliau skundžiasi, kad gelis degina, pravartu patikrinti turimą lempą. Jei matote daugiau nei 48w, didelė tikimybė jog bus juntamas deginimas. Paprastais žodžiais tariant, vykstanti reakcija, džiovinimo metu, tampa per greita ir per stipri. To pasekoje viduje esantis gelis nespėja tinkamai išdžiūti. Nusprendus įsigyti lempą kurioje daugiau nei 48w, pasirūpinkite, kad prietaisas turėtų aušinantį ventiliatorių.

Jei nesate tikri dėl priauginimo gelio, priemonių skirtų naudoti su juo ar LED lempos pasirinkimo, kreipkitės į Beinitas parduotuvę. Tai profesionalams skirta parduotuvė, prekiaujanti gerai žinomais ir saugiais produktais, kurie palengvins nagų priauginimo procesą. Beinitas-grožio meistrų favoritas!

https://beinitas.lt/209-lakai

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!