- Reklama -

Mažylių apranga – nuo jos įsigijimo iki aprengimo ir dėvėjimo – labai aktualus klausimas daugumai tėvelių. Ir tam, kad ji būtų tinkamai pasirinkta – tiek kokybės, tiek patogumo dėvėti atžvilgiais – kartais prireikia ir daug laiko, ir pastangų, ir kantrybės. Pastarosios prireikia ir tada, kai mažyliui nepatinka dėvimi drabužiai ir jis tampa irzlus, dirglus, neramus ir rodantis savo nepasitenkinimą. Laimei, vaikiškų drabužėlių rinkoje atsirado „Smėlinukas“, kuris gali padėti sutaupyti laiko ir paversti kasdienybę malonesne. Vaikiškų prekių elektroninėje parduotuvėje Smelinukas.lt galima rasti daugybę įvairiausių drabužių, tačiau tarp populiariausiųjų išlieka būtent romperiukai. Kodėl juos būtina turėti mažylio drabužių spintoje?

#1: Padeda sutaupyti LABAI DAUG laiko

Tėveliai žino, kiek įtampos kelia rytai, kai tenka skubėti ir suspėti nuveikti daug darbų (ypač jei šeimoje yra daugiau nei vienas vaikas), todėl visiškai nestebina, kad kai kuriems norisi ramių ir streso nekeliančių rytų. Ir tai įmanoma! Užuot stovėję prie mažylio spintos ir bandydami išsiaiškinti, koks drabužis šiandien labiausiai jam tiktų, su kokia viršutine dalimi kelnės atrodys gražiai ir kas apskritai mažyliui būtų patogu, galite jį aprengti vienu drabužiu – romperiuku. Be to, kiek kartų mažyliui drabužiai kėlė niežulį, varžė, netiko ir nepatiko? To išvengti padeda romperiukai. Juos patogu dėvėti, jie dažniausiai siuvami iš aukštos kokybės medžiagų, malonių kūnui. Būtent dėl to tėveliai sako, kad romperiukai padeda sutaupyti laiko ir išvengti ginčų ir nervų renkantis aprangą.

#2: Suteikia galimybę turėti du drabužius už vieno kainą

Leisti pinigus daugybei skirtingų drabužiams, kuriuos žinote, kad vaikas dėvės labai trumpai, nes ir vėl paaugs kelis centimetrus, nėra geriausias jausmas. Romperiukai padeda sutaupyti pinigų, nes juose yra viskas viename. Įsigijus romperiuką, nereikės papildomai pirkti skirtingų aprangos detalių. Užuot pirkę daug drabužių, kuriuos vaikas išaugs per metus, tuos pinigus galėsite panaudoti kitiems pirkiniams.

# 3: Garantuoja komfortą

Jeigu jau esate įsigiję romperiukų, suprantate, koks tai geras dalykas. Patogumas yra karalius, o būtent romperiukai ir gali suteikti maksimalų patogumą. Jeigu pasvarstytumėte, kokios drabužio savybės labiausiai patinka mažyliams. Nedvejodami rastumėte atsakymą – patogumas. Nesvarbu, ar drabužis šventinis, skirtas kažkokiai progai, ar kasdienis, jis privalo užtikrinti komfortą. Romperiukai paprastai gaminami iš minkšto audinio ir neturi jokių varžančių ir spaudžiančių detalių, neturi ordą dirginančių siūlių. Dėl to romperiukai yra puikus pasirinkimas bet kuriam mažyliui.

#4: Gali būti dėvimi ilgiau nei dauguma kitų drabužių

Romperiukai yra vienas universaliausių drabužių. Jį galima dėvėti aptemptą ar laisvesnį – kaip patinka. Dėl to jis ne tik itin patogus, bet ir puikiai tinka augantiems mažyliams, kurių kūno sudėjimas akimirksniu keičiasi. Sutaupykite pinigų ir papildykite mažylio spintą tinkamais drabužiais – romperiukais – kuriuos dėvėti mažylis galės ir dažniau, ir ilgiau.

Romperiukai – patogūs drabužiai kūdikiams, galintys palengvinti kasdienybę. Ne tik sugaišite mažiau laiko nerimaudami dėl to, ką jūsų mažylis turi dėvėti, bet ir lengvai juos aprengsite, matysite vaikus patenkintus bei gerai besijaučiančius su patogiais drabužiais. „Smėlinukas“ asortimente kiekvienas romperiukas – išskirtinis, pasižymintis stilingu ir žaismingu dizainu, raštais ir pasiuvimo modeliais. Rūbeliai gali būti papuošti tiek žaismingais gyvūnėliais, tiek mašinėlėmis arba imituoti kūdikiams skirtą kostiumą. Romperiukai parduodami tiek po vieną, tiek komplektais; tiek mergaitėms, tiek berniukams; tiek skirti vasaros sezonui (plonesnės medžiagos), tiek skirti žiemai (storesnės, šiltesnės medžiagos).

https://www.smelinukas.lt/index.php/drabuziai-mergaitems/rubeliai-kudikiams-mergaites/sliauztinukai-kudikiui-44.html

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!