- Reklama -

Mikroautobusų nuoma su aptarnavimu yra populiari paslauga, kuri garantuoja problemų, susijusių su keliavimu po miestą ir už jo ribų, sprendimą. Tai gali būti žmonių nuvežimas į įmonės renginio ar verslo susitikimo vietą, šeimos išvykos į užmiestį, turistinės ekskursijos.

Visam transporto priemonių parkui atliekama reguliari techninė priežiūra ir planinis remontas. Kartu teikiamas didelis kompleksas papildomų paslaugų, nuo kurių priklauso mikroautobusų nuomos kaina iš bendrovės Atn Bus Rent ir skaidrus bendradarbiavimas. Išankstinis visų pasiūlymų nagrinėjimas sudaro palankias sąlygas eksploatuoti transporto priemonę.

Papildomos paslaugos

Papildomos paslaugos nuomojantis mikroautobusą nuo pat jo atsiradimo momento išpopuliarėjo, išsivystė ir įgavo naują formatą. Yra kelios galimybės, kurių klientai dažniausiai griebiasi:

  • vairuotojo paslaugos;
  • nuomos sutarties pratęsimas;
  • visapusiška pagalba visuose etapuose.

Nuomos paslauga gali naudotis tik suaugusieji, kurie visiškai atitinka visus pagrindinius didžiausio saugumo kriterijus.

Mikroautobusai tarpusavyje skiriasi technine įranga, interjero išdėstymu. Klientams siūlomi baziniai keleiviniai modeliai ir padidinto komforto variantai su odinėmis sėdynėmis, garso ir vaizdo sistemomis, papildoma įranga.

Visi klausimai dėl kitų paslaugų sprendžiami iš anksto, kad automobilių nuomos bendrovės specialistai spėtų viską paruošti iki nustatyto termino.

Kas gali išsinuomoti mikroautobusą?

Mikroautobuso su vairuotoju nuoma padeda išspręsti daugybę problemų. Tačiau ne visada aišku, kam tokia paslauga tinka, kokie jos privalumai, į ką atkreipti dėmesį renkantis automobilio modifikaciją. Nuomojamomis transporto priemonėmis naudojasi daugybė žmonių, tačiau vis dėlto svarbu išskirti kelias pagrindines kategorijas.

  1. Įmonių klientai, kurie planuoja reguliariai vežti darbuotojus į darbo vietą.
  2. Verslo susitikimų ir verslo renginių organizatoriai, kuriems reikia pagalvoti apie dalyvių pristatymą mieste ar už jo ribų.
  3. Šeimos, draugų kompanijos, kurios nori vykti į gamtą, kurortą ar ekskursijas.
  4. Jaunavedžiams kaip vestuvių šventės dalis.

Taip pat žmonės, norintys švęsti gimtadienius, jubiliejus, apsilankyti mėgstamų atlikėjų koncertuose, parodose ir kituose renginiuose. Todėl klausimas dėl keleivių vežimo visada yra aktualus.

Remiantis pageidaujamais reikalavimais parenkamas automobilis, kartu atsižvelgiama į jo talpą, techninę būklę ir įrangą. Tik teisingas ir kruopštus požiūris į transporto organizavimą užtikrina visiems keleiviams patogias kelionės sąlygas.

Nuoma su vairuotoju ar be jo?

Mikroautobuso nuoma su vairuotoju yra protingas sprendimas. Visomis su vežimu susijusiomis detalėmis (patogaus ir greito maršruto sudarymu, saugumo užtikrinimu ir t. t.) rūpinasi specialistai. Tačiau kai kurie klientai nesvarsto galimybės išsinuomoti automobilį su vairuotoju, manydami, kad tai beprasmis pinigų švaistymas. Tai iš esmės klaidinga mintis. Vairuotojas kelionėje suteikia daug privalumų.

  1. Patirtis ir kvalifikacija patvirtinama dokumentais. Dėl to keleiviai bus užtikrinti saugia kelione.
  2. Jokių sunkumų sudarant maršrutą. Vairuotojas gerai pažįsta miestą, tarpmiestinius greitkelius (jei planuojama vežti iš vienos gyvenvietės į kitą).
  3. Vairuotojas dirba visą parą. Jei pageidaujate, tam tikru atveju ilgoms kelionėms galite samdyti du vairuotojus.
  4. Nebrangi kaina, kuri daugelio potencialių klientų laikoma lemiamu veiksniu.

Mikroautobuso nuoma su vairuotoju – paslauga, žinoma visame pasaulyje, ypač užsienio šalyse, nes patogumas keliaujant yra prioritetinis šiuolaikinių žmonių pageidavimas. Tačiau nereikia pamiršti, kad kiekvienas automobilio tipas yra individualus, turi savo eksploatavimo taisykles. Todėl neapsieisite nenustatę savo poreikių ir nepalyginę jų su įmonės teikiamomis paslaugomis.

Mikroautobusas yra universalus variantas, kuris tinka įvairiems tikslams: keleivių ir krovinių-keleivių vežimui. Klientams, vertinantiems komfortą ir jaukumą, jis tiks geriausiai. Kartu su papildomais pasiūlymais (nuoma su vairuotoju) jis užtikrina visiškai saugią aplinką keliaujant po miestą ir į kitas gyvenvietes ar net valstybes.

ATN BUS RENT pasirūpins visais keleivių vežimo rūpesčiais. Tarp privalumų – naujų ir tinkamų eksploatuoti automobilių parkas, reguliari techninė priežiūra, malonios kainos ir išsamios konsultacijos. Susisiekite su vadybininku ir jis jums padės bei papasakos visas smulkmenas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!