- Reklama -
LPG masažai - tai procedūra, kuri užtikrina riebalų deginimą ir odos stangrumą, o naujoji terapija turi kur kas daugiau privalumų
LPG masažai – tai procedūra, kuri užtikrina riebalų deginimą ir odos stangrumą, o naujoji terapija turi kur kas daugiau privalumų

ICOONE yra Lietuvoje retai sutinkama procedūra, kuri nuo šiol atliekama ne tik Vilniuje, bet ir Panevėžyje. Taigi, norinčioms dailių kūno linijų be skalpelio ar sporto, tai – ideali išeitis pasiekti tobulų formų.

Sugrąžina odos stangrumą

Šios procedūros poveikis – kur kas stipresnis nei LPG masažai. Kaip žinia, pastaroji procedūra užtikrina riebalų deginimą ir odos stangrumą, o naujoji terapija turi kur kas daugiau privalumų. Sujungiant slėgio volelius ir vakuuminį siurbimą ICOONE technologija suaktyvina odos mikrocirkuliaciją, suteikia odai strangrumo, sumažina strijas, drenuoja pašalindama skysčių perteklių, prisotina odą deguonimi, sumažina „apelsino žievelės“ odos struktūrą.

Mažina celiulitą

ICOONE technologija veiksmingai kovoja su visų tipų celiulitu. Anticeliulitinės programos atspindi „natūralią“, neinvazinę filosofiją, užtikrinančią greitus ir konkrečius rezultatus, matomus iš karto nuo pirmosios sesijos. Vis dėlto, rekomenduojama pasidaryti mažiausiai bent 4 procedūras, o ilgalaikiui rezultatui reikėtų 10 procedūrų kurso.

Taip pat ICOONE technologija veikia net ir pačiose subtiliausiose vietose (todėl ji tinka net krūtinės tonuso atstatymui), su giliu ir regeneraciniu poveikiu: sesijos tikslas yra sumažinti lokalizuotą riebalų masę, tad puikiai tinka po gimdymo ar sportinių traumų.

Mažina randus, strijas, nudegimus

Išskirtinė užpatentuota technologija veikia jungiamuosius audinius ir stimuliuoja svarbiausių odos struktūrinių baltymų (kolageno ir elastino) gamybą, kurie gerina odos elastingumą, stangrumą, limfos ir kraujo apytaką bei medžiagų apykaitą.

Vandens pramogų nauda

Kūno formas dailina ir vandens pramogos, todėl Vichy vandens parkas – puikus sprendimas norintiems ne tik puikiai praleisti laiką, bet ir pramankštinti sustingusius raumenis. Čia rasite įvairių nusileidimo trasų, kurios reikalauja bent šiokio tokio raumenų darbo. Jis padeda išsilaikyti ant padangos arba taisyklingai nusileisti trasa.

Taip pat čia esančiame baseine galėsite paplaukioti, o bangų zonoje treniruosite ištvermę ir sugebėjimą išvengti panirimo po vandeniu. Plaukimo metu dirba viso kūno raumenys, tačiau neapkraunami sąnariai, todėl traumų ir patempimų tikimybė yra minimali. O treniruotės vandenyje pastebimų rezultatų sulaukti padės net keturis kartus greičiau.

Nevalia pamiršti ir to, kad Vichy parke rasite pirčių kompleksą. Čia šalinamas stresas, atpalaiduojami raumenys, skatinamas toksinų išsiskyrimas. Taip pat gerinamas širdies kraujagyslių darbas. Na, o jei į pirtį atsinešite šveitiklį, puikiai išvalysite ne tik odą, bet ir mažinsite celiulitą, todėl nesidrovėkite to padaryti.

- Reklama -