- Reklama -

Kol vieni kompiuterius naudoja darbui, mokslams ar naršymui internete, kiti išnaudoja jų teikiamas pramogų galimybes. Neretai kompiuteris renkamas būtent žaidimams. Palyginti su naudojamu kasdienėms veikloms, žaidimams skirtas turi būti kur kas galingesnis, spartesnis, demonstruojantis puikius raiškos bei kitus parametrus. Tad kaip išsirinkti, kai pasiūla labai įvairi?

Vaizdo plokštė

Siekiant sklandaus žaidimų proceso nešiojamiems žaidimų kompiuteriams labai svarbu itin gera vaizdo plokštė. Pastarajai tenka atsakomybė už vaizdo kokybę, kuri žaidimuose – sutikite – atlieka labai svarbų vaidmenį. Geriausia, jei žaidimams skirto nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštės atminties talpa sieks ne mažiau kaip 2–4 GB.

Procesorius

Žinome, jog procesorius yra vienas iš svarbiausių kompiuterio elementų. Renkantis kompiuterį žaidimams prioritetą teikite našesniems bei kuo spartesniems procesoriams. Nuo pastarųjų priklauso daugybė kompiuterio procesų, lemiančių ir žaidimų sklandumą. Geras variantas bus nešiojamasis žaidimų kompiuteris su Intel Core i7 ar Intel Core i5 procesoriumi, šaunus pasirinkimas bus ir galia išsiskiriantis AMD procesorius.

RAM atmintis

Tobulėjant technologijoms neabejotinai tobulėja ir kompiuteriniai žaidimai. Tad natūralu, kad jiems reikia ir kur kas didesnės bei spartesnės operatyviosios atminties. Ji yra atsakinga už duomenų saugojimą bei jų atkūrimą. Taigi įsitikinkite, kad patikusio nešiojamojo kompiuterio modelio RAM atmintis yra ne mažesnė kaip 6 GB, nors geriausią žaidimų patirtį užtikrins maždaug 16 ar net 32 GB operatyvioji atmintis.

Renkantis kompiuterį žaidimams tikslinga atsižvelgti ir į tai, kokius žaidimus daugiausia žaisite.  Senesni, prastesnės grafikos žaidimai rūpesčių nesukels, tačiau jei mėgausitės moderniais, įspūdingais šiuolaikiniais žaidimais, tai kompiuteriui gali būti keliami specifiniai reikalavimai. Bet kuriuo atveju aukštos kokybės, galingą įrenginį žaidimams galite įsigyti čia.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!