- Reklama -

Televiziją namams besirenkantys naudotojai turi plačias galimybes. Televizijos pasižymi skirtinga sparta, siūlomu turiniu, kainomis bei kitais aspektais, todėl identifikavus savo poreikius nesunku atrasti tai, kas tiks geriausiai. Dažnu pasirinkimu tampa palydovinė televizija. Kas lemia jos sėkmę ir ką reikia žinoti ją įsirengiant?

Kas yra palydovinė televizija?

Palydovinės televizijos transliavimui reikalingas palydovinis imtuvas, į kurį siunčiamas signalas iš TV stoties. Imtuvas jį užkoduoja ir perduoda šalia namų esančiai palydovinei lėkštei. Pastaroji atkoduoja signalą ir žiūrovai televizoriaus ekrane mato rodomą vaizdą.

Kokie palydovinės televizijos privalumai?

Galbūt esate susidūrę su situacija, kai viena ar kita televizija neveikia tam tikroje vietovėje. Tai štai – su palydovine šitaip nenutiks, mat palydovinis tinklas apima visą pasaulį, todėl ši televizija sklandžiai veiks bet kurioje vietoje.

Palydovinė televizija siūlo vieną iš plačiausių kanalų pasirinkimų. Negana to, ši televizija demonstruoja labai aukštą lygį vaizdo kokybės kontekste.

Dažnam svarbi ir kaina, todėl verta paminėti, jog palydovinė televizija bus vienas iš palankiausių pasirinkimų kainos požiūriu. Pasirašius sutartį su tiekėju įranga paprastai suteikiama palankia kaina sutarties galiojimo laikotarpiui.

Palydovinės televizijos įrengimas

Nors gali pasirodyti, kad šis darbas nesudėtingas, tačiau kur kas geriau, jei palydovinės televizijos įrengimas bus patikėtas specialistams.

Įrengimui svarbiausi du dalykai: palydovinė lėkštė ir TV imtuvas. Nenusigąskite, jog įranga pareikalaus daug investicijų, nes ją galite arba nuomoti, ar įsigyti iš TV tiekėjo. Dažnas renkasi nuomos variantą ir naudojasi įranga kur kas pigiau, nes nereikia didelių investicijų pačioje pradžioje. Kai kurie tiekėjai suteikia įrangą nemokamai ar už simbolinį mokestį, kol galioja paslaugų teikimo sutartis. Tad pasirinkite geriausią Jums tiekėją ir nesivaržydami mėgaukitės palydovinės televizijos privalumais.

- Reklama -