- Reklama -

Negalima paneigti, kad internetu pirkti puošnius arba kostiuminius batus gali būti šiek tiek varginantis dalykas. Reikia ne tik rasti tobulą stilių, tinkantį prie aprangos, bet ir įsitikinti, kad avalynė gerai tinka jūsų pėdai ir yra pakankamai patogi avėti visą dieną. O jei apsiperkate internetu, atsirinkimas pagal šiuos kriterijus gali būti dar didesnis iššūkis.

Tačiau nereikia pergyventi. Šiek tiek pasidomėję, susipažinę su mūsų straipsnyje pateikta informacija ir atidžiai apsvarstę, galėsite lengviau išsirinkti, kurie klasikiniai batai vyrams būtų idealiausias pasirinkimas jums. Štai keli dalykai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį perkant tokio tipo batus internetu.

Žinokite savo dydį

Tai gali atrodyti savaime suprantamas dalykas, tačiau prieš įsidėdami klasikinio tipo batus į pirkinių krepšelį, įsitikinkite, kad tiksliai žinote savo batų dydį. Nepamirškite, kad skirtingų prekių ženklų ir stilių batų dydis gali šiek tiek skirtis, todėl prieš pradėdami naršyti, paieškos palengvinimui galite išmatuoti savo pėdą (ilgį ir plotį).

Be to, verta paminėti, kad klasikinio dizaino batai paprastai būna 1 arba 1,5 dydžiu didinti, lyginant su to pačio numerio sportiniais bateliai. Taigi, jei nešiojate 45 EU arba 11 US dolerių dydžio sportbačius, rinkdamiesi klasikinius batus internetu, to nepamirškite ir rinkitės 44-44,5 EU arba 10-10,5 US dydžio klasikinius batus. Ko gero tai bus tinkamas sprendimas!

Nebijokite klausti patarimo

Jei pirkdami klasikinius batus internetu dėl ko nors abejojate – nuo dydžio iki medžiagų ar batų išvaizdos – nedvejodami kreipkitės į parduotuvės ar prekės ženklo, kuriame perkate, klientų aptarnavimo komandą. Klausimus galite užduoti telefonu, elektroniniu paštu, o dažnai ir tiesioginio pokalbio metu.

Jie su malonumu padės jums rasti tobulą suknelės batelių porą ir atsakys į visus rūpimus klausimus. Verta paminėti, kad daug informacijos galima rasti ir aprašo skiltyje, tų batų prekės puslapyje.

O jei vis dar nesate tikri, daugelis internetinių parduotuvių siūlo nemokamą grąžinimą, todėl prieš priimdami galutinį sprendimą visada galite užsisakyti kelias skirtingas poras ir pasimatuoti jas namuose. Labiausiai tikusią – pasilikite, o kitas grąžinkite be jokių papildomų nuostolių ar galvos skausmo.

Atsižvelkite į progą

Kai perkate kostiuminius batus internetu, svarbu atsižvelgti ir į progą, kuria jais avėsite. Ar ieškote batų vestuvėms? Į darbo pokalbį? Į vakarėlį? Vienu metu ir vienoje aplinkoje puikiai tiks ir auliniai vyrams, o kitur jau norėsis kažko lengvesnio, elegantiškesnio.

Pavyzdžiui, jei renkatės puošnius batus oficialiam renginiui, norėsite rinktis klasikinio ir elegantiško stiliaus batelius. Geriausiai tam tinka lygaus paviršiaus batai be papildomų akcentų. Avalynė vyrui turėtų sustiprinti įvaizdį ir būti akcentas, ne centrinė detalė. Venkite pernelyg ryškių arba nepatogių batų. Vasarą gerai gali atrodyti ir mokasinai.

Kita vertus, jei renkatės avalynę, kurią avėsite į mažiau formalų renginį, galite sau leisti rinktis iš platesnio asortimento. Puikiai tiktų ir vienspalviai, prie aprangos derantys sportbačiai ar espadrilės, kurių labai formaliame renginyje apsiauti nebūtinai pavyks.

Pagalvokite apie patogumą

Nors stilius ir elegancija yra svarbūs kriterijai, taip pat svarbu įsitikinti, kad jūsų avalynė yra pakankamai patogi, jog galėtumėte visą dieną išbūti ant kojų ir aktyvūs. Juk nėra nieko blogiau, kaip vakaro pabaigoje kamuotis su kojų skausmu vien dėl to, kad tie batai atrodė labai gražiai, o nešiojimui jie niekam tikę.

Pirkdami klasikinio tipo batus internetu, ieškokite tokių modelių, kurie turi paminkštintus vidpadžius, yra apsiūti minkštais audiniais ir turi patogius raištelius ar dirželius. Jautriausios vietos yra kulnas, šonai ir bato priekis.

Na, o jei nesate tikri, ar batų pora bus patogi, prieš pirkdami nedvejodami perskaitykite atsiliepimus. Atsižvelkite ir į savo pėdos plotį!

Apžvalga ir išvados

Taigi, apibendrinant, pirkdami klasikinio stiliaus batus internetu, nepamirškite savo batų dydžio, progos, kuria juos avėsite ir poros patogumo. O jei dėl ko nors nesate tikri, nedvejodami kreipkitės pagalbos į klientų aptarnavimo skyrių bei paskaitykite atsiliepimus. Šiek tiek pasidomėję, tikrai rasite sau tinkamą kostiuminių batų porą. Sėkmingo apsipirkimo!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!