- Reklama -

sxc.hu nuotr.

Kauno technologijos universiteto Socialinių mokslų fakultetas (K. Donelaičio g. 20) atveria duris miestiečiams, moksleiviams ir visiems, ištroškusiems žinių, naujovių ir iššūkių.

15–17 val. bus pristatytos lyderystės, verslo administravimo, viešojo administravimo, viešosios politikos, socialinės pedagogikos ir sociologijos studijos. Programas pristatys ne tik dėstytojai, bet ir studentai bei absolventai.

Tuo metu bus apdovanoti KTU Socialinių mokslų fakulteto Sociologijos katedros organizuoto nacionalinio esė konkurso moksleiviams „Kritinis lūžis“ nugalėtojai.

Nuo 19 val. prasidės mokslinių pranešimų vakaras „Naktų naktis“. Lektorė Zita Vasiliauskaitė kalbės ,,Kaip nesuklupti besivejant Laimės Paukštę:  šiuolaikinės psichologijos požiūris į sėkmę“, Lina Slavickaitė supažindins „Lobistas. Kas jis toks?”, Jurgita Vizgirdaitė patars „Ar priimtina merginai pakviesti šokiui vaikiną, arba elgesio pagrindai, kuriuos verta išmanyti”, Monika Stavavojūtė kvies diskutuoti „Ar teatras vis dar svarbus šiandieniam jaunimui?“, Rimantas Viedrynaitis knaisiosis po „Kasdienybės filosofiją”. Ir dar daug kitų lektorių perteiks savo žinias.

„Naktų nakties“ istorija Tai kasmet Vokietijoje vykstančio renginio Potsdame Albertui Einšteinui atminti, pritraukiančio tūkstančius lankytojų, interpretacija. Mokslo populiarinimo renginyje apie įvairiausius reiškinius diskutuoja ir pasakoja savo srities specialistai. Jie ieško įdomiųjų reiškinio pusių ir gilinasi į neištirtas sritis.

Lietuvoje tokio pobūdžio ir masto projektas įgyvendinamas jau ketvirtą kartą, todėl organizatoriai tikisi kad jis bus įdomus miestiečiams, studentams, moksleiviams.

„Tikimės, kad kiekvienoje srityje rasi kažką įdomaus ir naujo, į pasaulį pažvelgsi kitu kampu“, – teigė renginio organizatoriai.

Kristina Busilaitė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!