- Reklama -

Mano atsakymas trumpai – nė vieno kenkėjo nereikia palaikyti. Nesutinkate? Paklausykite mano argumentų.

Pirmiausia, jie abu yra sistemos statytiniai, kurie tik apsimeta, kad nesutaria, bet iš tiesų daro tą patį. Pandemijoje elgėsi vienodai. Su kaimynų šalimis jie vienodai draugauja arba ne. Per debatus vienodai tyčiojosi iš kitų kandidatų. Abu šlovina Ukrainą labiau nei Lietuvą, abu padeda ukrainiečiams labiau nei lietuviams.

Užsienio politikoje pykstasi? Tai tik parodija. Jei būtų norėjęs, Nausėda galėjo suduoti mirtiną smūgį konservatoriams ir iš ministrų pašalinti Landsbergį. To nepadarė, kaip manote kodėl? Nes sistema saugo savus.

Mano balso jie negaus. Bet mano protestas bus matomas – aš sugadinsiu biuletenį. Sugadinsiu taip, kad būtų ryškiai matoma, kad man sistema netinka. Aš prieš ją. Tai yra mūsų protesto forma prieš sistemą, kuri bando valdyti mūsų gyvenimus.

Tingite eiti į rinkimus? Neikite, nebalsuokite, parodykite špygą sistemai.

Sistema jau aiškiai nusprendė – Nausėda laimės. Nėra kito varianto. Mus gąsdina, kad dabar reikia palaikyti Nausėdą, nes ateis didesnis blogis Šimonytė. Neateis, Šimonytė sutriuškinta, dabar Nausėda nori kuo didesnio palaikymo. Kad rinkimų naktį galėtų mums meluoti sakydamas, kad yra ir mūsų prezidentas. Nėra ir nebus jis mūsų prezidentu, jis toks pat sisteminis kaip Šimonytė. Balsas už Nausėdą – balsas už sistemą.

Niekada niekada nepalaikysime sistemos. NIEKADA.

Skaitytojas Tomas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!