- Reklama -

LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentūros nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinę Liublianoje, Slovėnijoje Europos jaunimo (iki 20 metų) krepšinio čempionato finalo rungtynėse iškovojus pirmąją vietą.

Prezidentės teigimu, pasiaukojanti kova ir Europos jaunimo krepšinio čempionų titulas visai šaliai suteikė neišdildomų džiaugsmo akimirkų.

„Įspūdingas Jūsų sportinių laimėjimų kelias, pradedant šešiolikmečių varžybomis ir baigiant šiandienos finalu. Visose amžiaus grupėse, vadovaujami trenerio Kazio Maksvyčio, triumfavote ir tapote Europos ir pasaulio čempionais. Tokio sėkmingo sportinio skrydžio dar nebuvo Lietuvos krepšinio istorijoje”, — sakoma šalies vadovės sveikinime.

Pasak valstybės vadovės, Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinė – įkvepiantis pavyzdys visam šalies jaunimui, kaip reikia siekti užsibrėžto tikslo, pasitelkiant ne tik individualius talentus, bet ypač – komandinę dvasią. Anot Prezidentės, taip dirbant ir kovojant, neįveikiamų varžovų ir nepasiekiamų tikslų nėra.

Šalies vadovė čempionams palinkėjo sėkmės ir sportinių aukštumų profesionaliame krepšinyje.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!