- Reklama -

Šeimos vertybėms Lietuvoje atsidūrus pavojuje, į kovą už šeimą pakilo ir buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, Regionų partijos kandidatas į Vilniaus merus atsargos generolas leitenantas Valdas Tutkus.

Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas aktyviai dalyvauja visuose šeimos vertybes ginančiuose renginiuose – tiek praėjusių metų gegužės 15-ąją Vilniaus Vingio parke vykusiame Šeimų marše, tiek šiemet gegužę Kauno rajone (Vilniaus merui R. Šimašiui nedavus leidimo  LŠS organizuoti mitingą Vingio parke) vykusiame Lietuvos šeimų sąjūdžio organizuotame renginyje, tiek šeštadienį, spalio 22 d., prie Katedros Vilniuje Lietuvos Šeimų sąjūdžio organizuotame mitinge „ Apginkime LR Konstituciją“.

„Moralinėje krizėje mes esame šiandien“, – į susirinkusiuosius kreipėsi atsargos generolas leitenantas Valdas Tutkus.

„Mūsų Vyriausybė paskelbė, kad turi eilinį planą, tačiau man po to, kai girdžiu, jog valdantieji turi planą, darosi baisu. Todėl, kad pradžioje turėjome planą nuo kovido, bet niekas jo nematė – kovidas kaip buvo, taip yra. Paskui turėjome planą prieš migrantus, niekas jo nematė – migrantai kaip buvo, taip yra. Dabar turime planą, kaip nugalėsime ekonomiką ir sumažinsime kainas, tik nematyti, kad būtų. Ir kompensacijos čia nepadės“, – sakė V. Tutkus.

„Mes už demokratiją“, – šaukia Seime, šaukia Vyriausybė, o mes su jumis – vatnikai“, – apie valdančiųjų klijuojamas etiketes šeimos gynėjams kalbėjo V. Tutkus.

Jis pastebėjo, kad britų premjerė, kuri nepateisino Britanijos žmonių lūkesčių, po 44 savo darbo dienų atsistatydino. „Bet, matyt, ši demokratija mums netinka“, – pažymėjo buvęs Lietuvos kariuomenės vadas.

V. Tutkus atkreipė susirinkusiųjų dėmesį į vangų dalyvavimą rinkimuose: „Jų elektoratas net per audrą ateis, o mes taip ir liksime už borto“.

„Jei jūs, Lietuvos miestai, miesteliai, išsirinksite savivaldą ir žmones, kuriais tikite ir jei jie atliks funkcijas, numatytas Konstitucijoje, tai keistis gyvenimas ims jau šiandien“, – sakė kandidatas į Vilniaus merus.

V. Tutkus pažymėjo, kad Europoje stiprėja šeimos vertybes išpažįstančios partijos. „Nors ir nemadinga šeima, bet visgi šeima yra pagrindas visko“, – akcentavo kandidatas į Vilniaus merus.

Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, atsargos generolas leitenantas Valdas Tutkus pažymėjo, kad „jei reikės, susirinksime ir dar gruodžio 13-ą“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!