- Reklama -

Jauna, 27 m. vieniša mamytė iš Šiaulių Andriana augina dukrytę, kuriai dabar 1,1 m. ir laukiasi antro vaikelio, 18 sav.

Mamytė turi neįgalumą (antra grupė). Gyvena nedideliame bendrabučio kambariuke.

Pajamos nėra didelės. Neįgalumo pašalpa 230 eu ir vaiko pinigai 128 eu. Apie 200 eu susimoka už nuomą ir mokesčius, tad pragyvenimui su vaiku neužtenka. Taip pat reikia pampersų, mišinukų ir kas reikalinga mažam vaikui. Nes vaikelis greitai ateis į pasaulį, o viskas brangu.

Mamytė tvarkinga, žalingų įpročių neturi. Alimentai vaikui dar nepriteisti, nes iš pradžių turi išsiskirti su vyru. Jau kreipėsi dėl nemokamo advokato, laukia atsakymo. Dabar reikia pradėti ruoštis antram vaikeliui (laukia berniuko), bet neturi iš ko įsigyti nei lovytės, nei vežimėlio, nei kitų reikiamų dalykų.

Dar didesnę baimę kelia tai, jog netilps tokiame kambaryje visi. Kreipėsi į savivaldybę dėl soc.būsto, bet reikalauja, jog būtų išsiskyrusi, arba vyro pajamų pažymos, kurios jis neduoda. Jokių papildomų pašalpų irgi negali gauti, kol neišsiskirs.

Abiejų vaikų tėvas tas pats. Jis atsisako atsakomybės, neprisideda nei centu prie išlaikymo. Bet per advokatą tvarkysis ir priteis alimentus vaikui. Savivaldybėje prašymas jau pateiktas, sakė, kad per 7 darbo dienas turėtų ateiti.

Labai prašome geros valios žmonių pagalbos, kas kaip gali prisidėti simboliškai, kur bus perkama vaikučiams, kas reikalinga. Tik Jūsų mažais indėliais padarysime šeimą laimingą. Padėkime jaunai mamytei atsistoti ant kojų ir dorai prižiūrėti savo vaikučius.

Rekvizitai paramai:
VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“
Juridinis kodas: 303573887
AB Swedbank, b/k 73000
Banko sąskaita: LT267300010142143000
PayPal: info@gerumoranka.eu
Arba paspaude ant nuorados būsite nukreipti tiesiai į banką.
https://gerumoranka.eu/paaukoti/
Paskirtyje: Andrianos šeimai
Daugiau informacijos lauksime: info@gerumoranka.eu
Dėkojame už gerumą.

Direktorius Algimantas Patackas
VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“

- Reklama -

4 KOMENTARAI

  1. Pritariu Rimui. Kritikuoti ir teisti lengviausia. Niekada nežinai,kas gali nutikti gyvenime… Šaunuolė jauna moteris,kad pasirinko išsaugoti naują gyvybę. Tepadeda ir tesaugo ją ir vaikučius Dievas.

  2. Vienas vaikas mazas antras pakeliuj .o kur tevelis situ vaiku.tie vaikai is niekur neatsirado .ir visi pagalbos .jai mokejo prisidyrbt tegu ir moka augyt ir uz juos atsakingi but.nesuprantu niekaip jai tu vieno neturi uz ka augyt kam tas antras vaikas

    • jus ponia Ona,niekada ir nesuprasite,nes jums teisti kitus yra paprasciausia.Cia juk niekas prievarta nieko nereikalauja,todel jus savo pamokslus galite pasilikti sau,gal dar pravers,kai paslysite ar busite apgauta gyvenimo vingiuose

    • Skaityt nemokat, ar kaip??? Parašyta ką tėvas sugeba. O kodėl skiriasi – labai jau ne jūsų reikalas. Nuo gero vyro dar nei viena nebėgo. O jei bėga, vadinasi reikia. Stiprybės moteraitei, kuri ryžosi gyventi ir saugoti vaikus!

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!