L. Kerosierius: atsiprašau valdančiųjų, kad pažeminau Seimo veiklos nuopelnus korupcijos srityje iš 2 į 3 vietą

0
1243
- Reklama -

LR Seimo Pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nielsen
LR Seimo nariams
Žiniasklaidai

ŽINIAI:
Jos Ekscelencijai Europos komisijos Pirmininkei Ursulai von der Leyen
Jo Ekscelencijai Europos Vadovų Tarybos Pirmininkui Charles Michel
Jos Ekscelencijai Europos Parlamento Pirmininmkei Robertain Matsolos
Jo Ekscelencijai NATO Generaliniam sekretoriui Jens Stoltenbergui
Jo Ekscelencijai LR Prezidentui Gitanui Nausėdai

STULBINANTYS SEIMO PASIEKIMAI KORUPCIJOJE

Vilnius, 2023-09-09

2023-09-06 vakarėjant Vilniaus savivaldybėje susitikę su Seimo Laisvės kovų ir valstybės istorinės atminties komisijos pirmininke Paule Kuzmickiene bendraujant ji atkreipė dėmesį, kad nereikėtų teikti klaidingos informacijos ir geriau būtų, kad prieš rašant suderinti dokumentą. Aš supratau komisijos vadovės susirūpinimą ir pasiūlymą prieš skelbiant paderinti medžiagą.
Liaudies patarlė byloja, kad klysti žmogiška, bet klaidoje pasilikti negalima. Ir ėmiausi skelbtų dokumentų REVIZIJOS.

ATKREIPIU DĖMESĮ, kad 2023-06-27 rašydamas laišką „DĖMĖS LIETUVOS KARŪNOJE“, kreipdamasis į Ekscelencijas valstybių vadovus ir jų Antrąsias puses, Gerbiamus diplomatus, Mieluosius svetelius ir Gerbiamus žiniasklaidos atstovus, RAŠIAU: „Seimas pagal Specialiųjų tyrimų tarnybos atliktus tyrimus tarp svarbiausių ir atsakingiausių Lietuvos institucijų pagal korupcijos lygį yra trečioje vietoje.“

KONSTATUOJU, kad pagal STT 2022-2023 metų tyrimus Seimas pagal korupcijos lygį yra ANTROJE VIETOJE. Todėl labai atsiprašau, kad pažeminau Seimo daugumos TS-LKD, Liberalų sąjūdžio ir Laisvės partijų vadovaujamo Seimo nuopelnus vienoje iš svarbiausių Seimo veiklos KORUPCIJOS SRITYJE. Ypatingai atsiprašau valdančiųjų partijų partiečių ir jų vadovaujamų valdymo ir ūkio subjektų narių už neteisingą žeminantį veiklos skelbimą. Aš suprantu, kad negalima žeminti Seimo narių, nes jie yra prisiekę padėję ranką ant KONSTITUCIJOS ir paprašę Dievo pagalbos, kadangi jie yra atlikę MILŽINIŠKĄ ir TOTALINĮ DARBĄ. kad iš trečiosios vietos sugebėjo pakilti į antrąją vietą.

Aš pasiruošęs už tikrovės neatitinkančių faktų skelbimą atsakyti teisme. Todėl dar kartą nuoširdžiau atsiprašau už STULBINANČIŲ SEIMO PASIEKIMŲ KORUPCIJOJE NETEISINGĄ PASKELBIMĄ 2023-06-27.

Laiškas „Dėmės Lietuvos karūnoje“ buvo platinamas lietuvių ir anglų kalbomis todėl prašau gerbiamų Seimo narių šį mano atsiprašymą išsiųsti ir kitų valstybių parlamentarams, kad jie žinotų apie šios kadencijos Seimo narių PROGRESAVIMĄ KORUPCIJOS SRITYJE.

2023-09-10 gerbiamieji Seimo nariai pradės RUDENS SESIJĄ. Todėl linkiu dar geresnių rezultatų jų veikloje.

Pasižadu, radęs daugiau klaidų ateityje, paskelbti. Dėkosiu ypatingai Seimo nariams gavęs mano klaidingų žinių.

Leonas Kerosierius
Parlamento gynėjas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!