- Reklama -
Mirė "Lietuvos aido" leidėjas Algirdas Pilvelis
Mirė “Lietuvos aido” leidėjas Algirdas Pilvelis

Mirė publicistas, politikas, poetas, dienraščio “Lietuvos aidas” vyriausias redaktorius Algirdas Pilvelis (g. 1944 m. kovo 4 d. Lazdijų rajone, prie Dusios ežero).

Algirdas Pilvelis baigė Vilniaus universiteto Istorijos fakultetą. Du kartus (2004 m. ir 2009 m.) pretendavo tapti Lietuvos prezidentu.  2009 m. kovo 14 d. Vilniuje vykusiame partijos suvažiavime A. Pilvelis išrinktas Reformų partijos garbės pirmininku.

Štai kaip Algirdas Pilvelis 2009 m. aiškino savo ketinimus pasukti į politiką – siekį tapti LR prezidentu: “Tėvas, artimieji – sušaudyti, sudeginti. Iš dviejų sodybų alyvose liko tik rūpintojėlis – vienintelis nesudegęs veidas. O dešimtys obelų ir kiemo medžių nudegusiomis šakomis ilgai, kol užaugo, styrojo. Štai kodėl kandidatas yra politikas, ginantis paprastą žmogų, jo teises, garbę, turtą. Kasdienės aplinkos dvasiškumas, rūpesčiai – laiko ir gyvenimo ženklai. Intuityviai studijuoja, tobulina savo erdvę. Dirba. Tik darbas duoda atsakymą į daugelį klausimų: ką sugebi, ko vertas esi. Be to, sąžiningas darbas teikia malonumą širdžiai.”

Algirdo Pilvelis mėgiamas posakis buvo: “Mūsų likimas – mūsų rankose”.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!