- Reklama -
"Kas yra“ klipo stopkadras
“Kas yra“ klipo stopkadras

Gediminas Radvila

Mad Money, sumirksėk du kartus, jeigu iš tavęs kažkas prašo išpirkos. Per pastaruosius kelis mėnesius Mad Money muzika buvo nepastovesnė nei ekonomika. Viena daina gera, kita – kiaulių skerdynės. Jis ir vėl išleido naują įrašą ir norisi pamatyti, ar jis užstrigęs Jaručio nepastovumo spąstuose ar ne.
Paklausiau ir supratau, kad Mad Money iš tikrųjų įklimpęs bloguose santykiuose su muzika, kurie primena maniakinę depresiją. Dainoje „Aš nieko nesakau“ jis skamba lyg nori nušokti nuo tilto, o „Kas yra“ jis skamba lyg linksmintųsi klube. Mad Money, apsispręsk: ar nori būti gangsteris, ar liūdnas kaimietis?
Pagrindinis dalykas, kuris mane erzina dainoje „Kas yra“, – tai absoliutus entuziazmo trūkumas. Muzika neįdomi, garso takelių suvedimas – tragiškas, o Mad Money nuobodus balsas kartoja tris eilutes šimtą kartų. Dainos idėja nukopijuota iš amerikietiškų hitų ir aiškiai skamba, kad buvo sukurta vien dėl pinigų.
Man liūdna, kad Mad Money pamiršo viską, kas jį pavertė geru muzikantu, ir dabar kuria besmegenį šlamštą, ieškant greito pelno. „Kas yra“ – tai tragiškas kūrinys, kuris puikiai rodo, kaip muzikantas krenta nuo aukštumų. Dainą įvertinu 0 iš 5.

Pagal “Karštas komentaras” Nr.9 (2020 04 24 – 05 08)

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!