- Reklama -
Akimirka iš spektaklio "Skapeno klastos"
Akimirka iš spektaklio “Skapeno klastos”

2018-04-13 19.00 val. (Teatro sala, S.Stanevičiaus g. 24, Vilnius)

Būtent čia, Užupio dramos teatro spektaklyje “Skapeno klastos“, vėl išgirsime garsiąją frazę „Ko jį velnias nešė į tą galerą?“. Kūrybinė grupė atgaivina geriausią visų laikų komediją ir kviečia kartu teatro aktoriais persikelti į įspūdingų situacijų Baroko komediją.
Žiūrovai spektaklio metu visuomet atsipalaiduoja ir mėgaujasi komedija. Na o Užupio teatro kūrybinei grupei visuomet malonu matyti žiūrovus, kupinus teigiamų emocijų, kurios veda žmoniją tik pirmyn!
Spektaklio staigmena tai trupės gebėjimas interaktyviai bendrauti su žiūrovu. Į kai kurias scenas kartu su aktoriais yra įtraukti ir žiūrovai.
Komedija su didžiuliu pasisekimu buvo rodyta Vilniaus miesto prestižinėse erdvėse ir sulaukė susižavėjusių žiūrovų ypatingo vertinimo – „tai meno vardo verta komedija“. Prancūzų genijaus kūrinyje sudėtos visos įmanomos farsinės situacijos. O Užupio dramos teatro pastatyme išryškinti visi komedijinio žanro elementai. Humoras čia naudojamas kaip kūjis.

Teprasideda komedija!

Teatras šį spektaklį rekomenduoja: linksmiems, aistringiems teatro mylėtojams, prasiskolinusiems, skolų išmušinėtojams, skolų paveldėtojams, merginoms, kurios nori ištekėti, tiems, kurie nori sumušti savo bosą.

Daugiau informacijos: www.uzupioteatras.lt

Bilietus galite įsigyti: bilietai.lt 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!