- Reklama -

Rosatom“ vadovas Sergej Kirijenko

Gruodžio 2 d.  Maskvoje prasidėjo „Rosatom“ rengiamas atominės šakos tiekėjų forumas „Atomeks 2013“. 5-ojo tarptautinio atominės šakos tiekėjų forumo „ATOMEKS 2013“ metu, kuris vyks iki gruodžio 4 d., veiks tarptautinė specializuota atominės pramonės ir gretutinių šakų paroda. Iš užsakovų forume dalyvaus „Rosatom“ pagrindinių šakos įmonių, veikiančių AE vadovai ir profiliniai specialistai.

Per forumo gyvavimo laiką valstybinės korporacijos „Rosatom“ naujaisiais tiekėjais tapo virš 650 Rusijos ir užsienio atominės pramonės įmonių.

Kaip pažymėjo valstybinės korporacijos generalinis direktorius Sergej Kirijenko, šiandien „Atomekso“ forumas yra susiformavęs kaip visavertė tarptautinė dalyvavimo aikštelė, kurioje aptariamos pagrindinės naujovės organizuojant pirkimų procesą ir užtikrinant šiuolaikinės ir kokybiškos įrangos tiekimą atominės energetikos ir pramonės objektams.

2013 m. forumo dalyvių laukia turininga dalykinė programa, kurią apima darybos prie apskritųjų stalų, posėdžiai sekcijose, pristatymo sesijos, taip pat individualūs dalykiniai susitikimai „B2B“ formatu. Pagrindinės forumo nagrinėjamos temos yra nukreiptos į konkurencinės terpės vystymąsi, naujų verslo santykių tarp atominės šakos įrangos ir paslaugų užsakovų ir tiekėjų kūrimą ir esamų stiprinimą, pirkimų veiklos informacinio skaidrumo užtikrinimą.

Pagrindiniai tikslai, kuriuos kelia forumo organizatoriai, daugiausiai yra susiję su naujųjų tiekėjų pritraukimu į atominę šaką, perkamos įrangos ir paslaugų kokybės didinimu, pirkimų procedūros skaidrumo užtikrinimu, konkurencijos vystymu pirkimų srityje, investicinių išteklių naudojimo našumo didinimu, statant ir eksploatuojant atominės šakos objektus, taip pat su šakos įmonių dialogo plėtojimu su esamais ir potencialiais verslo partneriais.

Oficialaus parodos atidarymo metu Kirijenko išreiškė viltį, kad forumas prisidės prie tolimesnio skaidraus ir efektyvaus pirkimo veiklos mechanizmo formavimosi atominėje šakoje, taip pat palinkėjo forumo dalyviams našaus darbo ir veiksmingo bendradarbiavimo ateityje.

2013 metais parodoje dalyvaus Rusijos ir užsienio atominės pramonės įmonės, įrangos tiekėjai, IT, draudimo ir konsultacinės įmonės. Specializuota paroda yra unikali galimybė tiesiogiai pristatyti ir vaizdžiai pademonstruoti visus išleidžiamos produkcijos privalumus atominės šakos vadovams ir specialistams, atsakingiems už pirkimus ir įrangos tiekimus, pirmiausia skirtos statomų AE komplektavimui.

Dinara Shikhametova

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!