- Reklama -

JAV ambasada Lietuvoje. KK nuotr.

Investuotojų susitikimas „SelectUSA 2013” yra pirmas tokio pobūdžio susitikimas, kurio metu siekiama suburti verslo atstovus ir investuotojus iš viso pasaulio bei supažindinti juos su JAV ekonominio vystymosi organizacijomis, veikiančiomis valstybiniu, regioniniu bei vietiniu lygmenimis. Susitikimą „SelectUSA 2013”, kuris yra rengiamas JAV Vyriausybės iniciatyva, organizuoja JAV Prekybos departamentas, JAV Tarptautinės prekybos administracija ir SelectUSA. Pagrindinis susitikimo tikslas – skatinti tiesiogines užsienio investicijas JAV.

Inauguracinis Investuotojų susitikimas „SelectUSA 2013“ – beprecedentis dvi dienas truksiantis renginys, sutelksiantis dėmesį į investicijų pritraukimą į JAV.

Susitikimo dalyviai – aukščiausio lygio įmonių vadovai, investuotojai, ekonominio vystymosi organizacijos bei jų atstovai iš JAV ir kitų pasaulio valstybių, taip pat Baltųjų Rūmų bei JAV Prezidento Administracijos atstovai, teminiai ekspertai, paslaugų tiekėjai. Susitikimo metu dalyviams bus suteikta unikali kontaktų užmezgimo galimybė, bus rengiami privatūs susitikimai, vyks moderuojamos panelinės diskusijos, diskusijos apie įvairius investavimo aspektus ir JAV galimybes bei resursus šioje srityje.

JAV rinka yra didžiausia pasaulio ekonomika, grindžiama inovacijomis bei stabilumu.

JAV sėkmingai veikia skirtingų sektorių įmonės bei aukšto lygio tyrimų centrai, įeinantys į pasaulinę rinką, taip pat egzistuoja stiprios intelektinės nuosavybės apsaugos teisės, stabili teisinė sistema.

Investuotojų susitikimo „SelectUSA 2013“ tikslas yra suburti vietines ir užsienio įmones bei investuotojus ir supažindinti juos su JAV ekonominio vystymosi organizacijomis, stiprinant pasaulinių investitorių supratimą apie SelectUSA.

Renginys vyks š.m. spalio 31 – lapkričio 1 d. Vašingtone, D.C., JAV.

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis el. paštu selectusasummit@trade.gov arba telefonu +1 (202) 482-6800.

Ieva Labanauskienė

JAV ambasada

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!