- Reklama -
Miegamojo baldai
Miegamojo baldai

Akivaizdu, kad neišsimiegoję būname piktesni, prasčiau sekasi susidoroti su dienos iššūkiais, griebiamės kavos ir šokoladų. Kokybiško poilsio receptas: patogus čiužinys ir miego pozai palanki pagalvė. Tačiau svarbu ne tik miegas, bet ir vakarinis poilsis namuose bei žvalus rytas. Tikrai komfortiškas miegamasis kambarys turi turėti ne tik pagalvę ir čiužinį, bet ir kitas miegamojo kambario detales, kurios nors ir detalės, tačiau tikrai svarbios.

Kokie baldai reikalingi miegamajame?

  • Jūsų miegamasis tikrai neapsieis be svarbiausio baldo jame — miegamojo lovos. Kad lova būtų tikrai patogi svarbu skirti laiko čiužinio, pagalvės bei malonios patalynės paieškoms. Renkantis patalynę svarbus ne tik tinkamas jo dydis, bet ir medžiaga, spalvos, ar greitai nenusidėvi (juk ją skalbti reikia bent kartą per mėnesį, o jei yra galimybė tai ir dažniau).

  • Didelė spinta, kurioje sutilptų ir patalai ir rūbai. Taip pat miegamajame gan dažnas pasirinkimas — komoda, kurioje patogu laikyti smulkius / plonus drabužius, apatinius ir pan.

  • Naktiniai staliukai prie lovos — nepakeičiami tiems, kurie prieš miegą lovoje skaito knygas, geria arbatą ir taip atsipalaiduoja.

  • Kosmetinis staliukas, dar vadinamas tualetiniu staliuku. Šis baldas nėra pats svarbiausia, tai labiau tinkamas pasirinkimas erdviame miegamajame. Tai tikrai populiarus baldas moterų tarpe. Nepakeičiamas toms, kurios kiekvieną rytą pradeda dieninio makiažo ritualu. Staliuko stalčiuose galima laikyti ne tik kosmetiką, bet ir papuošalus. Jei prireikia tokį stalą galima panaudoti kaip rašomąjį stalą. Žinoma, ilgam darbui prie stalo reiktų specialaus platesnio stalo. Tačiau vakaro užrašams, darbotvarkės peržiūrai ar dienoraščio rašymui — tiktų.

  • Jaukumo suteikiančios detalės: pagalvėlės, paveikslai, statulėlės, gėlės, toršerai, lempučių girliandos ir kt.

  • Geram poilsiui taip pat svarbus tinkamas apšvietimas, o tiksliau — tamsa. Pasirūpinkite storomis naktinėmis užuolaidomis.

Kur pirkti miegamojo baldus?

Senas geras apsipirkimo būdas — gyvai lankant baldų salonus. Pliusai akivaizdūs, galima išbandyti, pačiupinėti, aiškiai matosi tekstūros ir spalvos. Tiesa, jei dar nežinote ko norite, visą asortimentą kur kas patogiau peržiūrėti internete. Na, o jau pasirinkus kelis patinkančius, galima keliauti į saloną apžiūrėti gyvai. Užsisakyti miegamojo baldus internetu – labai paprasta ir tai tikrai nereikalauja daug laiko. Jūsų dėmesiui nurodysime kelis pirkimo internetu pliusus, kurie galbūt suteiks drąsos miegamojo baldus įsigyti ne tik gyvai salone, bet ir internetu.

  • Internetu galima per trumpą laiką galima aplankyti keletą parduotuvių ir per kelias ar keliolika minučių apžiūrėti didelę dalį asortimento

  • Apsipirkimas online leidžia ne tik lyginti kainas, filtruoti prekes pagal kainą, bet ir rasti išparduodamas, nukainotas, akcijines prekes

  • Prekybininkų interneto svetainėse galima rasti ir palikti komentarus apie baldus ar interjero detales

  • Internetinės baldų parduotuvės yra sukurtos Jūsų patogumui, žinoma nė vienas nepuola pirkti didelio brangaus baldo nedelsiant tik užmetęs į jį akį internete. Dėl to konsultantai pardavėjai Jus mielai konsultuos telefonu, el paštu ar per live chat funkciją interneto svetainėje.

Jaukiai ir kokybiškai įrengtas miegamojo kambarys leis kiekvieną dieną pradėti energingai ir su šypsena. Netingėkite skirti laiko ne tik pagrindiniams miegamojo baldams, bet ir kitiems nedideliems tačiaus svarbiems elementams.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!