- Reklama -
Algirdas Paleckis. KK nuotr.

Algirdas Paleckis

Taukais apaugusių partijų prūde įsiveisė lydeka – liaudies valią įgyvendinanti, neinanti į kompromisus su sąžine, veržli politinė jėga – „Frontas“. Vargas prūdo karosams!

Ta Lietuvos elito dalis, kuri nusisuko nuo paprastų žmonių, išvys tai, ko dar neregėjusi. Jai bus pateikta sąskaita už paskutinius dvidešimt melo ir vagysčių metus.

Ilgus metus mūsų šalyje viešpatavo valdžios savivalė ir žmonių beteisiškumas. Saujelė „valstybininkų“, mindžiodama liaudies teises, pavertė valstybės aparatą pasipelnijimo ir asmeninio pralobimo darbo žmonių sąskaita šaltiniu. Paprastų Lietuvos žmonių gyvenimas blogėjo. Kaip ant mielių kyla maisto, degalų ir šildymo kainos. Rudenį jos dar labiau išaugs. Algos ir pensijos neauga. Paprastas žmogus dabartinei valdžiai yra visiško nulio vietoje. Valdžios žmonės pasipūtę, išdidūs, nebaudžiami, galvoja tik apie savo gerovę. Atrodo, jie tik ir laukia, kada išmirs pensininkai ir kitie jiems trukdantys žmonės. Valdžia gyvena kaip uždaras klanas. Kas už visa tai atsako? Kas dėl to kaltas? Atsako ir kaltos yra valdančios partijos – socialdemokratai, konservatoriai, liberalcentristai, socialliberalai, valstiečiai liaudininkai.

Arba dabar sustabdysime šalies degradaciją, arba bus vėlu. Todėl vienintelė viltis yra liaudies „Frontas“. Jo išrinkimas į Seimą bus geriausia bausmė valdantiesiems. Valdžia bijo „Fronto“, nes jis yra sąžiningų , ryžtingų ir drąsių žmonių partija, esanti prieš dabartinę sistemą ir už Lietuvos liaudį, už paprastą dirbantį žmogų. Jis įsipareigoja sulaužyti stuburą mafijos korupcijai. „Frontas“ taip pat įsipareigoja mūsų visų kuriamus turtus padalinti taip, kad užtektų visiems, ne tik patiems turtingiausiems. Turime sukurti liaudies gerovės valstybę. „Frontas“ yra masinė, galinga jėga, jau vienijanti dešimtis tūkstančių žmonių.

Prisijunkite ir Jūs!

Frontas yra už senaties termino ekonominiams nusikaltimams panaikinimą, nelegaliai įsigyto turto nacionalizavimą, visuotiną pajamų deklaravimą (jeigu asmuo negali oficialiomis pajamomis pagrįsti atsiradusio turto, mes esame už to turto konfiskavimą valstybės naudai), bausmių už korupcines veiklas sugriežtinimą, valdininkų skaičiaus savivaldybėse ir kitose įstaigose sumažinimą, politikų ir aukštų valdininkų besaikiai išpūstų algų ir priedų sumažinimą, didelių skirtumų tarp atlyginimų panaikinimą, teismų reformą, atleidžianti iš darbo nesąžiningus teisėjus, visų priimtų ir painių įstatymų supaprastinimą, pensijų ir mažiausių algų padidinimą, griežtą valstybinę monopolijų kontrolę, ypač pirmo būtinumo prekių (maisto) ir paslaugų (komunalinių) kontrolę, progresinius mokesčius, kuomet mažesnes pajamas gaunantieji moka mažesnius, o didesnes pajamas gaunantieji – didesnius mokesčius (solidarumo principas), bankų pelnų ribojimą, Ignalinos atominės elektrinės darbo pratęsimą, nemokamą mokslą ir gydymą, Lietuvos karių išvedimą iš imperialistinių karų Irake ir Afganistane.

Visų darbų ir nesuminėsi – tiek daug dabar visko reikia daryti. Bet mes padarysime, nes žmonės mus palaiko. Visa tai – tik ilgo, bet reikalingo apsivalymo pradžia. Arba Lietuva toliau nyks valdant dabartinėms partijoms, arba ji kartu su liaudies „Frontu“ atsigaus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!