- Reklama -
A.Paleckis mano, kad VSD privalo ištirti, ar 'Rubikon group' nekelia grėsmės nacionaliniam saugumui

2007-01-26

Seimo narys Algirdas Paleckis kreipėsi į Valstybės saugumo departamentą su prašymu atlikti tyrimą, išsiaiškinant, ar koncernas „Rubicon group“ kelia grėsmę nacionaliniam saugumui. Tai būtų adekvati reakcija į viešai prieinamą informaciją apie didžiulę šio koncerno įtaką, kuri, Seimo nario nuomone, peržengė civilizuotame pasaulyje priimtinas ribas.

 „Esu įsitikinęs, kad koncerną lydintys politiniai skandalai toliau destabilizuos politinį procesą, kol nebus imtasi atitinkamų priemonių“, – tvirtino A. Paleckis.

Koncerno įtaka politiniams sprendimams ypač jaučiama Vilniuje, bet šis procesas apima ir kitus miestus. Siekiant užkirsti tam kelią, būtinas nepriklausomas tyrimas, kuris, anot parlamentaro, padės ir pačiam koncernui.

 „Priminsiu, kad į „Rubicon group“ koncerną įeinančios įmonės veikia pramonės, nekilnojamojo turto, energetikos, pramogų, žiniasklaidos, viešųjų ryšių, komunalinio ūkio rinkose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kazlų Rūdoje, Kelmėje, Trakų, Šilutės, Švenčionių rajonuose, Alytuje. Esu tvirtai įsitikinęs, kad iškeltas klausimas nusipelno rimto ir nešališko tyrimo“, – tvirtino Seimo narys A. Paleckis.

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!