- Reklama -

Artūras Paulauskas nori vadovauti Lietuvos žemės ūkiui. KK nuotr.

Trečiadienį vykusiame Darbo partijos prezidiumo posėdyje buvo apsvarstytos kandidatūros į prof. Vigilijui Juknai atsistatydinus laisvą likusį žemės ūkio ministro postą. Posėdyje buvo įvardintos šešių politikų pavardės, kurie sutiko kandidatuoti: Seimo nariai Virginija Baltraitienė, Vydas Gedvilas, Artūras Paulauskas ir Ričardas Sargūnas, Švenčionių rajono meras Vytautas Vigelis ir Alytaus rajono administracijos direktorius Aurimas Truncė.

“Turime labai stiprų šešių žmonių sąrašą, kurie tiek pagal savo kompetenciją, tiek pagal darbinę ir politinę patirtį puikiai tinka šioms pareigoms užimti. Šeštadienį vyksiančioje partijos taryboje bus išrinktas vienas kandidatas į šį postą ir jis bus pristatytas premjerui Algirdui Butkevičiui, kad būtų patvirtintas naujos Vyriausybės sudėtyje”, – sakė Darbo partijos pirmininkė Loreta Graužinienė.

“Dėkojame prof. Vigilijui Juknai už puikų dviejų metų darbą žemės ūkio ministro poste ir tikimės išrinkti ne mažiau kompetentingą ministrą, kuris galėtų tęsti ministro pradėtus darbus, vykdant Vyriausybės ir Darbo partijos programą žemės ūkio politikos srityje”, – sakė Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas Vytautas Gapšys.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!