- Reklama -
Agnė Zuokienė. KK nuotr.
Agnė Zuokienė. KK nuotr.

Buvusi Seimo narė Agnė Zuokienė socialiniame tinkle “Facebook” pasidalino savo įžvalgomis apie tai, kad už Seimo narės A.Maldeikienės matosi “MG Baltic” šešėlis.

“Pasakyta – padaryta.
Ausra MaldeikieneMiela Aušra Maldeikiene, Jūs deklaravote, jog surinkote itin kompetentingą komandą, kuri, kaip ir Jūs, dirba dieną ir naktį, todėl analizuos įstatymus ir rengs įstatymų projektus.

Visgi, suskaičiuokim, ką turim per 4 mėnesius, kai Jūs esate Seimo narė – 1 (vieną vienintelį) Jūsų asmeniškai registruotą pasiūlymą.

Tai 2016 12 20 registruotas siūlymas dėl alkoholio akcizo sumažinimo. Jūs jį pristatėte Seimo plenariniame posėdyje ir balsavote už jį.

Jūs deklaravote, kad visi Jūsų susitikimai su lobistais bus viešinami. Ir tai beveik tiesa. Seimo tinklalapyje Jūsų skelbiamoje darbotvarkėje sužymėti visi susitikimai (išskyrus du.) Apie antrą parašysiu kitą kartą, nes tai toks pat žavus kaip ir pirmasis nutylėtas – su Romu Apulskiu. Tiesa, susitikimų su juo būta net 3. Bet Jūs nei vieno jų neįrašėte į darbotvarkę (nors surašėte ir lobistais įvardijote ne vieną nevyriausybinę organizaciją, su kuria buvote susitikusi).

Taigi, 2016 12 20 Jūsų susitikimas su Romu Apulskiu ir tą pačią dieną Jūsų įregistruotas ir Seime pristatytas pasiūlymas dėl alkoholio akcizų.

Romas Apulskis, teisininkas, jau kelis dešimtmečius susijęs su „MG Baltic“ grupe. Jis ir ABBI ( Baltijos gėrimų pramonės aljansas) prezidentas. ABBI ankstesnis adresas Jasinskio g. 16 – tas pats adresas, kaip ir „MG Baltic“, kuri valdo itin daug interesų dėl alkoholio turinčią bendrovę „Mineraliniai vandenys“, kaip ir televiziją LNK. ABBI direktorius Arnas Paulius taip pat susijęs su „MG Baltic“ (buvęs „Mineralinių vandenų“ valdybos narys, vienas „Stumbro“ vadovų).

Nenoriu plėstis, nors galėčiau. Bet nieks nepaneigs, kad Romas Apulskis 6 metus dirbo Romano Raulynaičio advokatų kontoroje. R.Raulynaitis „MG Baltic“ valdybos narys bei LNK valdybos narys…

Todėl, ar kam reiktų nusistebėti, kad po tų susitikimų su R.Apulskiu, Jūsų, Aušra, pastangų sumažinti akcizą ir galimai kitų susitarimų – natūraliai Jūsų darbotvarkėj ( iki tol nebuvo) atsiranda ir nuolatinis darbas LNK:

01 17 9 val. Konferencija „Alfa TV“ (LNK grupė)
01 23 9 val Interviu LNK televizijai
01 23 19.30 val Interviu INFO TV (LNK)
01 25 11.30 val Interviu LNK televizijai
01 27 10 val. interviu LNK televizijai
02 03 10.20 val Interviu LNK televizijai
02 06 10 val Interviu LNK televizijai
02 07 15.30 val. Interviu LNK televizijai
02 10 12 val Interviu LNK televizijai
02 22 9.15 val Interviu LNK televizijai
02 24 13.30 „Yra kaip yra“ laidos filmavimas (LNK)
03 01 9 val Interviu LNK televizijai

Kaip žinia, kai kurie specialiaisiais liudytojais ir įtariamaisiais paskelbti buvę ir esami Seimo nariai tarp kitų kaltinimų ir įtarimų turi ir itin dažną rodymąsi LNK ( palyginimui 1 kartas TV3, nulis – LRT,2 kartai – lrytas).

Geras įstatymų leidėjas dirba Seime, o ne Facebook ar LNK. Ar kas prieš?” – klausia Agnė Zuokienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!