- Reklama -
Artūras Zuokas. KK nuotr.
Artūras Zuokas. KK nuotr.

Vyriausioji rinkimų komisija įregistravo Lietuvos laisvės sąjungą (liberalus) kaip savarankišką politinės kampanijos dalyvį.

Partijos lyderio Artūro Zuoko teigimu, partija nusiteikusi ryžtingai: „Eidami į Seimą keliame pagrindinius tikslus: padidinti gyventojų pajamas, sukurti saugią, ilgalaikę valstybinę būsto nuomos bei keitimo programą, taip pat gerinti mokestinę aplinką, diferencijuoti mokesčius didelėms ir mažoms įmonėms bei sumažinti Seimo narių skaičių nuo 141 iki 101 (taip pat – ir Seimo narių padėjėjų skaičių nuo 4, tenkančių vienam Seimo nariui, iki 1). Mes – už laimingą bei turtingą Lietuvą, ir žinome, kaip tai įgyvendinti.“

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) ketina iškelti kandidatus visose vienmandatėse rinkimų apygardose ir pateikti kandidatų sąrašą, kurį sudarys 141 narys.

„Sieksime, kad būtų didinamas dėmesys stiprinti sveikatingumo ir sveiko gyvenimo būdo įgūdžius, o mokyklose būtų vykdoma alkoholio ir psichotropinių medžiagų prevencija. Mokyklos taps pagrindine vieta, kurioje bus ugdomi sveiki, stiprūs ir laimingi Lietuvos ateities piliečiai“, – sakė partijos pirmininkas Artūras Zuokas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!