- Reklama -
"Jei gatvėje pastebėsite, kad Jus seka, nenustebkite, šypsokitės – Jus tikrai seka be teisėjo sankcijos", - sako Seimo narys V.Simulik. Seimo archyvo nuotr.
 Seimo narys V.Simulik rinkimuose dalyvaus su LVŽS. Seimo archyvo nuotr.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas R.Karbauskis toliau vienija jėgas, kurių pagrindinis tikslas – kad po rinkimų pagrindinis politinės jėgos centras būtų Seime.
„Taip, Seimo rinkimuose dalyvausiu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše. Dėl to su partijos lyderiu Ramūnu Karbauskiu jau sutarėme 99,9 proc. Liko detalės“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Seimo narys Valerijus Simulik.
Parlamentaras viešai patvirtino, kad jo įkurtas ir vadovaujamas visuomeninis judėjimas „Už Šiaulius” per rinkimus palaikys LVŽS kandidatus. V.Simulik taip pat tikisi, jog LVŽS kandidatų sąraše bus ir keli judėjimo nariai. Esą šis klausimas su R.Karbauskiu dar derinamas.
Pasak parlamentaro, „Už Šiaulius“ komandai imponuoja tai, ką siūlo ir už ką pasisako LVŽS. „Visų pirma – už tai, kad pagrindinis politinės jėgos svorio centras turi būti Seime. Ne kitose institucijose, kaip yra susiklostę dabar. Visų antra – kad Vyriausybėje turi dirbti ne atsitiktiniai žmonės, ne kokie “prašalaičiai”, o profesionalai. Technokratai, jei norite. Visų trečia – kad tie, kurie yra valdžioje, privalo vadovautis ne siaurais asmeniniais, partiniais, o žmogiškaisiais ir vertybiniais interesais“, – paskelbė V.Simulik.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!