- Reklama -
Agnė Zuokienė. KK nuotr.
Agnė Zuokienė. KK nuotr.

Agnė Zuokienė su Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais) šį spalį Seimo rinkimuose kandidatuos Šeškinės vienmandatėje apygardoje.

„2008 metais, kandidatuodama į Seimą su Liberalų ir centro sąjunga kaip nepriklausoma kandidatė, buvau paskutinė – 141 sąraše. Tačiau rinkėjai mane išreitingavo iš 141 vietos į 7-ąją. Tai buvo įdomus ir prasmingas laikas, nes netgi būnant opozicijoje pavyko padaryti išties daug: per Seimo kadenciją gavau daugiau nei 1000 laiškų su problemomis, įsiklausiau į kiekvieną prašymą ir bėdą. Dirbau, kad žmonėms svarbūs sprendimai būtų priimami greitai ir ryžtingai, parengiau daugiau nei 100 įstatymų keitimo projektų. Šiame darbe ir įdirbyje matau didžiulę prasmę ir naudą. Matau ir tęstinumą. Todėl nusprendžiau, kad šį spalį vėl kandidatuosiu į Seimą“, – sakė A. Zuokienė.

Pasak jos, į Seimą kandidatuoja su Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais), kadangi tiki partijos idėjomis, stipria programa, ypač sveikatos apsaugos dalimi, prie kurios kūrimo reikšmingai prisidėjo ir profesionalų komanda.

„Kandidatuoju Šeškinės apygardoje, apimančioje ir Viršuliškes, kur baigiau mokyklą. Apgailestauju, kad Šeškinės ir Viršuliškių gyventojams jau ne pirmą kadenciją nepasiseka su išrenkamu jų atstovu į Seimą. Todėl kandidatuodama Šeškinėje gyventojams siūlau pokyčius – balsuokite už tuos, kurie juos skatina, tapkime reikliais savo valstybės piliečiais. Tie, kas mane pažįsta, žino, jog esu principinga ir siekiu užsibrėžtų tikslų, todėl galiu pažadėti, kad Šeškinės ir Viršuliškių gyventojai per artimiausius 4 metus tuos pokyčius pajus. Keisis ir Lietuva“, – sakė A. Zuokienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!