- Reklama -

Darbo partijos kandidatas į prezidentus Artūras Paulauskas. KK nuotr.

Pirmadienį, gruodžio 16 d., Seimo Darbo partijos frakcijos narys ir Darbo partijos pirmininko pavaduotojas Artūras Paulauskas pateikė dokumentus dėl registravimo savarankišku Prezidento rinkimų politinės kampanijos dalyviu. Kitais metais Prezidento rinkimuose dalyvausiantis A. Paulauskas Vyriausiajai rinkimų komisijai pateikė visus reikalingus dokumentus ir buvo užregistruotas savarankišku politinės kampanijos dalyviu.

„Tai pirmas ir tvirtas mano žingsnis siekiant Prezidento posto kitais metais. Šiandien aš visiems Lietuvos žmonėms aiškiai parodžiau, kad neketinu blaškytis tarp Europarlamento ir Prezidento rinkimų. Šiandien aš tvirtai sakau – dalyvausiu tik Prezidento rinkimuose ir sieksiu pergalės, nes noriu atstatyti žmonių tikėjimą valstybe ir teisingumu,“– sakė A. Paulauskas.

Šiuo metu užsiregistravę kandidatai įgauna pretendento į kandidatus statusą. Kol kas A.Paulauskas yra vienintelis registruotas kandidatas į Prezidentus.

Seimo narys A. Paulauskas kitąmet vyksiančiuose Prezidento rinkimuose siekia dalyvauti kaip savarankiškas politinės kampanijos dalyvis.

Prezidento rinkimai vyks 2014 metų gegužės 11 dieną.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!