- Reklama -
Darius Mockus net neįtaria, kad 24 valandas per parą jau beveik pusę metų jį stebi budri buvusių saugumiečių akis

„Karšto komentaro“ duomenimis, „MG Baltic“ koncerno prezidentas Darius Mockus nuo 2007 metų rugsėjo mėnesio yra po padidinamu stiklu.

„Darius Mockus yra stebimas 24 valandas per parą, ir todėl, stebint D.Mockų, buvo užfiksuotas jo susitikimas su Dariu Kuoliu bei perduotas žiniasklaidai“, – sakė KK šaltiniai.

Šaltinių duomenimis, Darių Mockų stebi buvusių VSD pareigūnų privačių detektyvų kontora. „Matyt, užsakymas yra labai pelningas, nes vienas seklys jau baigia namą pasistatyti“, – sakė KK šaltiniai.

Jų duomenimis, prie Dariaus Mockaus automobilio yra prilipdytas prietaisas, rodantis, kur tiksliai Darius Mockus yra.

„Man teko „svečiuotis“ Darių Mockų stebinčio asmens automobilyje – jame yra navigacinė sistema, leidžianti nustatyti, kur Dariaus Mockaus automobilis yra“, – sakė KK šaltiniai.

Jų duomenimis, tokie prietaisai yra prilipdyti ne tik prie Dariaus Mockaus, bet ir prie jo artimųjų automobilių.

Įdomiausia yra tai, kad kai „Karšto komentaro“ vyr.redaktorė Giedrė Gorienė praėjusį mėnesį buvo iškviesta į Generalinę prokuratūrą ir neoficialiame pokalbyje prokurorui suteikė informaciją, kur yra įsikūrusi ši buvusių saugumiečių privačių detektyvų kontora, ką šiuo metu jie seka (D.Mockų) bei kur yra pastatyta jų pasiklausymo aparatūra, tai per savaitę po šito pokalbio saugumiečiai iš šitos vietos išsikraustė.

Ar tai reiškia, kad šis stebėjimas – sankcionuotas, o buvusių saugumiečių UAB-as – priedanginė VSD firma?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!