- Reklama -

Tarp DP kandidatų į EP - V.Gapšys ir V.Gedvilas. KK nuotr.

Penktadienį, gruodžio 13 d., Darbo partija pateikė dokumentus, reikalingus norint tapti savarankišku Europos Parlamento rinkimų politinės kampanijos dalyviu. Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) Darbo partijos rinkimų štabo vadovas, Seimo narys Valentinas Bukauskas pateikė prašymą registruoti Darbo partiją savarankišku politinės kampanijos dalyviu, bei kitus reikalingus dokumentus. Šis partijos prašymas VRK buvo užregistruotas 5-uoju numeriu.

Sprendimą dėl partijos registravimo savarankišku politinės kampanijos dalyviu VRK turi priimti ne vėliau kaip per 3 darbo dienas nuo visų dokumentų gavimo dienos. Po šio sprendimo oficialiai bus pradėta partijos rinkimų į Europos Parlamentą kampanija.

„Startuodami prieš didžiąsias metų šventes Darbo partijos iškelti kandidatai nusiteikę dirbti ir siekti geriausių rezultatų. Šiuose Europos Parlamento rinkimuose Darbo partija kelia labai kompetentingų ir patyrusių politikų sąrašą, kurie jau turi nemažą žmonių pasitikėjimą. Artimiausiu metu pristatysime Europos Parlamento rinkimų programą, kurioje ne tik pateiksime savo viziją, ko turi siekti Europos Sąjunga, bet ir kaip galima būtų tobulinti šios, vienos iš svarbiausių Europos Sąjungos institucijos, veiklą ir, ką iš to galės laimėti Lietuvos žmonės. 2014 m. yra Arklio metai, o arklys dirba daug ir sunkiai, taip dirbsime ir mes, siekdami pergalės Europos Parlamento rinkimuose“, – sakė partijos rinkimų štabo vadovas V. Bukauskas.

Darbo partija rinkimuose į Europos Parlamentą yra patvirtinusi 22 kandidatų sąrašą. Tarp jų — Seimo pirmasis vicepirmininkas Vydas Gedvilas, Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas Vytautas Gapšys, frakcijos nariai Virginija Baltraitienė, Saulius Bucevičius, Valentinas Bukauskas ir Kęstutis Daukšys, Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Gintaras Furmanavičius, jaunimo atstovai Vilius Gružauskas ir Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, buvęs Seimo narys Vidmantas Žiemelis, Europos Parlamento narė Justina Vitkauskaitė-Bernard ir kiti.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!