- Reklama -
Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė. KK nuotr.
Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė išrinkta Darbo partijos pirmininke. KK nuotr.

 

Šiandien, gruodžio 11 d., Kėdainių arenoje vykusio Darbo partijos suvažiavimo metu naująja pirmininke išrinkta Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė.

Dar prieš balsavimą Ž. Pinskuvienė sakė, kad jos niekas niekada nevedė už rankos, viską ji pasiekė savo darbu bei pabrėžė, jog partijos laukia permainos, kurios ne visiems gali patikti.

Ž. Pinskuvienei palaikymą išreiškė ir suvažiavimo metu savo kandidatūras atsiėmę Valentinas Bukauskas ir Vydas Gedvilas.

“Partijos valdžia matė tik save, o ne skyrius. Mano matymas kitoks – nebuvau ir nebūsiu išdavikė. Esu daug ir sąžiningai dirbantis žmogus. Taip, galbūt mano matymas daug kam gali nepatikti. Tačiau tikiuosi jūsų visų palaikymo”, – sakė Ž. Pinskuvienė.

Sveikindamas naująją pirmininkę, laikinasis partijos vadovas Vytautas Gapšys pareiškė, kad jo kelias Darbo partijoje baigėsi.

“Ačiū visiems, kurie daugelį metų mane palaikė, bet po partijos pirmininko rinkimų neturiu kito pasirinkimo ir turiu palikti partiją. Negaliu leisti, kad Živilė Pinskuvienė manimi prisidengtų savo politiniuose keliuose. Linkiu visiems sėkmės ir politinių aukštumų ateityje”, – socialiniame tinkle “Facebook” parašė Vytautas Gapšys.

Atsiimdama gėles ir dėkodama partiečiams už pasitikėjimą, Ž. Pinskuvienė pabrėžė, kad partija nuo šiol eis tik aukštyn.

“Ačiū jums, jūs esate mano jėga, didžiuojuosi jumis. Turiu tikslą – mano tikslas laimėti. Bet ne aš viena turiu turėti tokį tikslą – mes visi. Tik tada rezultatas bus pats geriausias. Tikiu, kad jūs man padėsite. Tai didžiulė atsakomybė, o dirbti turime pradėti jau nuo rytojaus, o ne iki rinkimų likus keletui mėnesių”, – sakė Ž. Pinskuvienė.

“Gražiai konkuravome, laimėjo geriausias. Linkiu Živilei nešti Darbo partijos vėliavą, nors tai nėra lengva, bet turime susitelkti ir eiti vieningai”, – sakė pirmininko posto siekęs bet pralaimėjęs Rolandas Janickas.

Suvažiavimo metu į partijos tarybą Ž. Pinskuvienės siūlymu paskirti Darbo partijos merai, vicemerai, savivaldybių administracijų direktoriai, partijos komitetų pirmininkai, Darbo partijos skyrių pirmininkai, į Seimą išrinkti Darbo partijos nariai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!