- Reklama -
Viktorui Uspaskichui puikiai sekasi juokinti žmones. KK nuotr.
Viktoras Uspaskich – beveik Michailas Žvaneckis . KK nuotr.

Sekmadienį vykusiame Darbo partijos suvažiavime partijos garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich kopijavo garsų Rusijos komiką Michailą Žvaneckį – perfrazavo jo parodiją apie Rusijos prezidento V.Putino „tiesioginę liniją“.
„Ironiška kartais žiūrėti, kaip mūsų prezidentė savo Prezidentūroje, kur kartais sukviečia daug Seimo narių, ministrų, kur sėdi rajonų vadovai, žurnalistai, arba Seime per pranešimus, drąsiai kalba apie korupciją, mažus atlyginimus, mažas pensijas, ir šita publika taip atvirai priima, suprantat, net ploja, lyg pirmą kartą išgirdę! Kad pas mus maži atlyginimai, mažos pensijos. Išsitraukia kartais bloknotus, užsirašo, kad pas mus šalyje maži atlyginimai”, – partijos suvažiavime kalbėjo V.Uspaskich.
Tuo tarpu štai kaip V.Putino „tiesioginę liniją“ parodijavo M.Žvaneckis:
„Man labai patiko Prezidento pranešimas, ypač pirmas punktas – apie korupciją. Tiesą sakant, buvau nustebintas tos drąsos, su kuria mūsų Prezidentas tiesiai salei, kurioje sėdėjo gubernatoriai, ministrai, deputatai, kalbėjo apie korupciją. Ta publika visa tai sutiko tvirtai, taip pat atvirai ir drąsiai žvelgdami jam į akis. Jis pasakė: „Mūsų šalyje klesti korupcija“. Jie net išsiėmė užrašų knygeles ir ėmė užsirašinėti: „Klesti kas? Korupcija! Klesti kur? Mūsų šalyje! Klesti kada? Šiandien klesti korupcija!“ Niekas nepašoko nuo kėdės ir nepradėjo isterikuoti: „Kaip jūs drįstate! Kodėl štai, kas, kur?!“ Niekas to nepaklausė. Nes tai buvo pasakyta tvirtai: kur ji klesti? Šalyje! Šalyje, ne čia. Šalyje! Štai, išeisim, ten ji ir klesti“.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!