- Reklama -
Vidmantas Žiemelis netiki E.Masiulio išpažintimi. KK nuotr.
Vidmantas Žiemelis netiki E.Masiulio išpažintimi. KK nuotr.

Signataro, buvusio vidaus reikalų ministro Vidmanto Žiemelio taip pat neįtikino prieš keletą dienų paviešinta E.Masiulio išpažintis.

“Jeigu pasitvirtintų E. Masiulio versija, kad jis gavo iš Kurliansko 106 tūkst. eurų paskolą, ikiteisminis tyrimas turėtų būti nutrauktas.
Tačiau labai sunku patikėti, kad prokurorai, pradėję tyrimą prieš politiką, kuris, galimai, galėjo tapti ir šalies premjeru, neturėtų pakankamai įrodymų, patvirtinančių jam inkriminuojamą nusikaltimą. Mes nežinome, nežino ir E. Masiulis, kokiais įrodymais disponuoja prokuratūra.
Eligijus pasirinko tokią gynybinę poziciją: ne tylėti, o aktyviai teikti įrodymus ir duoti parodymus, žinodamas, jog įtariamasis negali būti traukiamas baudžiamojon atsakomybėn už melagingų parodymų davimą. Sutinku su tais, kurie teigia, jog E. Masiulis, turėdamas paskolos sutartį, jo sulaikymo metu, turėjo ne tylėti, o apie tai šaukti”, – socialiniame tinkle “Facebook” parašė dr. Vidmantas Žiemelis.

Kaip žinia, STT pareigūnai, po daugiau nei pusmetį trukusios operacijos, šių metų gegužę pas tuometinį Liberalų sąjūdžio pirmininką Eligijų Masiulį namuose atliko kratą ir rado ketvirtį milijono eurų. Po keturių mėnesių tylėjimo E.Masiulis prieš keletą dienų pareiškė, kad 90 tūkst. esą buvusi “MG Baltic” viceprezidento R.Kurlianskio paskola jam, o likę pinigai, kurie taip pat buvo rasti per kratą, – artimųjų. Būsimasis premjeras, be politikos, dar esą planavo ir užsiimti verslu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!