- Reklama -
Pasak G.Landsbergio, „Olekas su liolekų armija elgiasi kaip HAMAS, kurie per Izraelio antskrydžius dengiasi moterimis ir vaikais“. . KK nuotr.
Pasak G.Landsbergio, Olekas su liolekų armija elgiasi kaip HAMAS, kurie per Izraelio antskrydžius dengiasi moterimis ir vaikais . KK nuotr.

„Auksinių šaukštų“ istorijoje politinė atmosfera vis labiau kaista. Pasirodžius informacijai, kad „auksinių šaukštų“ konkursą KAM laimėjo G.Landsbergio žmonos įmonėje dirbančios darbuotojos vyro vadovaujama įmonė, G.Landsbergis atsikirto, kad „Olekas su liolekų armija elgiasi kaip HAMAS, kurie per Izraelio antskrydžius dengiasi moterimis ir vaikais“.

Juozas Olekas. KK nuotr.“Galėčiau pasakyti, kad Austėjos mokyklose ir darželiuose dirba 300 žmonių, iš kurių maždaug dvidešimt užima vadovaujančias pareigas. Galėčiau pasakyti, kad viena moteris buvo priimta 2012-aisais ir pradėjo dirbti auklėtoja. Užkilo pareigose ir vadovauja vienam filialui. Galėčiau pasakyti, kad šeimomis nebendraujame ir Austėjos darbuotojų antrosiomis pusėmis nesidomiu. Galėčiau pasakyti, kad Olekas su liolekų armija elgiasi kaip HAMAS, kurie per Izraelio antskrydžius dengiasi moterimis ir vaikais.

BET AR TAI ĮDOMU? Juk tai niekaip nepadės išplauti Oleko munduro, negrąžins pinigų už auksinius šaukštus. Todėl papasakosiu kitą istoriją, skirtą specialiai munduro plovikams – įtakingiems žurnalistams.

Taigi pradėkime. Tai buvo gūdi naktis. Austėja Landsbergienė nusprendė sugriauti socialdemokratų partiją. Planas buvo persunktas piktais kėslais ir idėjomis. Pirmas jo žingsnis – Juozo Oleko įdarbinimas Krašto apsaugos ministerijoje 2012 – aisiais metais. Kadangi 2014-aisiais finansavimas krašto apsaugai augo, Austėja sumanė, kad puiku būtų įtikinti vargšą, nieko blogo nenutuokiantį ministrą pirkti šaukštus ir šakutes už dešimt kartų didesnes kainas.

Ministras iš pradžių priešinosi, bet Austėja rado išeitį – įtikino vienos darbuotojos vyrą parduoti Olekui brangius šaukštus! Ministras, drebančia ranka, visiškai nenorėdamas, bet sutiko. Skambėjo piktas Austėjos juokas. Pergalė buvo jau arti. Keletą metų tyloje vyko prekyba tarp nenorinčio Oleko ir NotosBenes. Kai į viešumą išlindo auksiniai šaukšteliai, atrodė, kad ir Oleko, ir socialdemokratų pabaiga ateina, o Austėja galų gale pasiekė savo tikslą. Tik ar jai pavyko? NE!

Nes įtakingieji žurnalistai Google pagalba atskleidė visą tiesą. Olekas liko išteisintas. Kaltieji atrasti. Valstybė atsipūtė”, – savo paskyroje “Facebook” paskelbė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!