- Reklama -
Skendinti gėlių jūroje Prezidentė socialiniame tinklapyje dėkoja už sveikinimus gimtadienio proga. Nuotr. iš „Facebook“ D.Grybauskaitės paskyros

Kovo 1-oji – ne tik pirmoji pavasario diena, bet šiandien savo gimtadienį švenčia ir Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Jau nuo pat ryto į Prezidentūrą ėmė plūsti sveikinimai šalies vadovei ir gėlių puokštėmis, o socialiniame tinklapyje „Facebook“ Prezidentės paskyroje – ir gražiausi žmonių palinkėjimai bei sveikinimai Prezidentei Daliai Grybauskaitei gimtadienio proga.

„Gimtadienio proga linkime pačių nuostabiausių pavasario akimirkų! Būkite visada žavi, miela ir stipri!“, “Su Gimimo Diena! Mūsų Mylima Prezidente, Sveikatos Jums ir Telaimina Dievas Jūsų Gyvenimą ir Darbus“, „Jūsų ekscelencija, su gimtadieniu! Sėkmės Jums, Gražių gražiausių metų! Daug daug linkėjimų Jums siunčia Vilniaus Salomėjos Nėries Gimnazijos mokytojai“, „Kad netrūktų meilės tikėjimo – ją vis gautumėte iš žmonių bei Aukščiausiojo, padaugintumėte širdyje ir išdalintumėte!“, „Su gimtadieniu, ponia prezidente! Stiprybės nelengvame Jūsų pasirinktame kelyje“, – tai tik mažas trupinėlis Lietuvos žmonių šiltų ir nuoširdžių sveikinimų Prezidentei gimtadienio proga jos paskyroje socialiniame tinklapyje „Facebook“.

„Visiems visiems ačiū už sveikinimus!“ – žmonėms padėkojo Prezidentė, besišypsanti gėlių jūroje.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!