- Reklama -

Po Loretos Graužinienės atsistatydinimo iš visų postų partijoje pasitraukė ir J.Pinskus. KK nuotr.

Vos prieš savaitę iš Darbo partijos pirmininko pareigų atsistatydino Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, o šiandien atsistatydinimo pareiškimą pateikė ir partijos pirmininko pavaduotojas, Vilniaus skyriaus pirmininkas Jonas Pinskus.

“Įteikiau pareiškimą partijos vadovybei, kuriame prisiimdamas pilną politinę atsakomybę už manęs netenkinančius rezultatus rinkimuose į Vilniaus miesto tarybą ir mero postą pareiškiu, kad atsistatydinu iš Darbo partijos pirmininko pavaduotojo, Valdybos, Prezidiumo, Tarybos, Vilniaus miesto skyriaus pirmininko pareigų.

Dėkoju rinkėjams už išreikštą pasitikėjimą ir atiduotus balsus. Taip pat nuoširdžiai dėkoju savo rinkiminiam štabui, visiems savanoriams, skyriaus nariams, sąrašo kandidatams, atstovams rinkimų komisijose už didžiulį darbą ir paramą ruošiantis šiems rinkimams.

Linkiu visiems stiprybės ir sėkmės ateities darbuose”, – paskelbė J.Pinskus savo paskyroje socialiniame tinkle “Facebook”.

Atsistatydinus J.Pinskui, laikinai Darbo partijos Vilniaus skyriui vadovaus pirmasis DP Vilniaus skyriaus pirmininko pavaduotojas Vidmantas Žiemelis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!