- Reklama -

Jie stiprina pozicijas. Kad galėtų ir toliau apgaudinėti. Kad turtėtų ir klestėtų. Kompartijos instruktorių ir KGB rezervo klanas bei jo aplinka. Dvidešimtais metais po Sąjūdžio gimimo šiandien visam laikui bando įsitvirtinti senoji santvarka, kuri engė ir toliau ketina engti Lietuvą.

Atsistatydinus iš Seimo pirmininko pareigų Viktorui Muntianui, šalies parlamento vairas brukamas kompartijos centro komiteto instruktoriui Česlovui Juršėnui. Ir žinoma, jį į šias pareigas siūlo ne bet kas, bet tos pačios buvusios partijos to paties centro komiteto instruktorius Gediminas Kirkilas.

Į Č. Juršėno pavaduotojus stumiamas žmogus ir priešakinio ginkluotojo partijos būrio, kaip jie patys sakydavo anksčiau – KGB rezervo kapitonas Antanas Valionis. O aplinkos ministru neseniai tapo kitas buvęs kompartijos centro komiteto instruktorius Artūras Paulauskas.

Ir visos šiame politiniame      rezervistų ir CK instruktorių atgimimo (o gal reikėtų sakyti politinio ir dvasinio išsigimimo) procese šiandien valdančiojoje daugumoje esančios partijos nuolankiai sutinka. Dėl dalies grobio, kuris yra Lietuva, kąsnio.

Kaip ir prieš pusketvirtų metų sutiko atiduoti visą valdžią socialdemokratų pavadinimu persidažiusiems kompartijos instruktoriams ir KGB rezervistams. Kurie Seime laimėjo tik septintadalį vietų, bet gavo visus pagrindinius valdžios ir valstybės valdymo svertus: premjero, svarbiausių ministerijų ministrų, komitetų pirmininkų postus. Dabar dar gauna ir Seimo pirmininko postą.

Šiandien valdžioje esančių instruktorių-rezervistų ir jiems artimo „valstybininkų“ klano pagrindinis siekis – bet kuria kaina prie valstybės valdymo neprileisti jokių kitų politinių jėgų, jokių kitų asmenų, kurie nėra iš savo rato. Nes be praeities žmonių aplinkos ši valdžia kaip mat neteks ateities.

Šiandien mes visi turime pasirinkti: ar norime, kad geriau gyventų mūsų engėjai, ar sieksime, kad geriau gyventų kiekvienas paprastas Lietuvos žmogus?

Partijos Tvarka ir teisingumas bendražygiai pasirinko jau seniai. Mes už Lietuvą kiekvienam jos žmogui, už teisingą valstybę, už vienodą požiūrį į kiekvieną jos pilietį. Mes už Tėvynę jos vaikams ir visuomet būsime prieš bet kokius bandymus ją užvaldyti savanaudiškiems tikslams.

Tikiuosi, kad ir Jūsų pasirinkimas bus toks pat. Tik kiekvieno iš Jūsų, skaitančio šias eilutes, tokio apsisprendimo ir pagalbos dėka Lietuva taps valstybe jos piliečiams, o ne grobiu tik savų interesų siekiančioms personoms.

Mums reikia apginti Tėvynę ir mes tai padarysime.

Prezidentas Rolandas Paksas, partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas

 

2008-04-02

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!