- Reklama -

K.Brazauskienė ir V.Šustauskas pasuko skirtingais keliais. KK nuotr.

Teisingumo ministerija, neįregistravusi Lietuvos prezidento sąjunga persivadinusios Lietuvos laisvės sąjungos, suskaldė Vytauto Šustausko ir Kristinos Brazauskienės duetą.  Į sekmadienį vykusį  partijos kongresą, kur buvo patvirtintas naujas partijos pavadinimas – Kovotojų už Lietuvą sąjunga, Kristina Brazauskienė neatvyko. Jos atstovas spaudai išsiuntinėjo pranešimą spaudai, kuriame pranešama, jog K.Brazauskienės ir V.Šustausko keliai išsiskyrė, K.Brazauskienė parašė pareiškimą išstoti iš LLS.

„Karšto komentaro“ duomenimis, konfliktas tarp K.Brazauskienės ir V.Šustausko įvyko dėl to, kaip turėtų vadintis partija, ir dėl partijos vadovybės formavimo. Kristina Brazauskienė nenorėjo, kad jos pirmuoju pavaduotoju būtų Vytautas Šustauskas, tuo tarpu Vytautas Šustauskas sutiko užleisti partijos pirmininko postą Kristinai Brazauskienei su sąlyga, kad jis bus pirmasis partijos pirmininkės pavaduotojas. KK duomenimis, K.Brazauskienė pirmuoju pavaduotoju norėjo matyti Seimo narį J.Jagminą.

Pasitraukusi iš LLS, K. Brazauskienė iš politikos žada nesitraukti. Ji  darbus tęs kitoje organizacijoje: „Per pusmetį prie manęs prisijungė netikėtai daug nuoširdžių ir vienybe tikinčių Lietuvos žmonių. Jų nenuvilsiu ir oponentų nenudžiuginsiu: netrukus žmones pakviesiu telktis į vienybe, pagarba ir šviesiomis mintimis grįstą sąjungą“.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!