- Reklama -

Juozas Bernatonis sako, kad socialdemokratai - kaip niekad vieningi. KK nuotr.

„Politiniai oponentai ir jų rėmėjai bando ne tik kelti ir plėtoti politinius skandalus prieš socialdemokratus, bet ir ėmėsi naujos melo kampanijos, kurios tikslas – sukelti nepasitikėjimą tarp partijos vadovų“, – taip į vakar pasirodžiusius prasimanymus dėl neva organizuojamų bandymų iš vidaus pakirsti pasitikėjimą Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininku Algirdu Butkevičiumi reagavo Juozas Bernatonis, partijos vicepirmininkas atsakingas už LSDP programą.

“Viešojoje erdvėje pasirodę vieno žurnalisto pasvarstymai neva kai kurie LSDP lyderiai veikia prieš A. Butkevičių yra nieko bendro su realybe neturintis melas ir noras pakirsti vieningas partijos gretas”, – teigiama LSDP išplatintame pranešime spaudai

„Didelis visuomenės pasitikėjimas ministru pirmininku Algirdu Butkevičiumi, LSDP ir Vyriausybe neduoda ramybės politiniams oponentams. Išbandę skandalų strategiją, dabar jie ėmėsi sąmokslo kūrimo, gandų gamybos ir LSDP vadovybės kiršinimo taktikos. Noriu nuraminti politinius oponentus – socialdemokratų gretos yra kaip niekada vieningos, o partijos ir jos narių pasitikėjimas partijos lyderiu A. Butkevičiumi yra visapusiškas ir nekeliantis jokių abejonių“, – teigia J. Bernatonis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!