- Reklama -
Atrodo, R.Lopatą jo statytiniai vis nuvilia - pasak šaltinių, savaitgalį jis esą savo draugams skundėsi:

Kaip žinia, neseniai žiniasklaida išplatino dar rudenį „Karštame komentare“ paskelbtą informaciją, kad dabartinį premjerą parinko ne valdančioji koalicija, tačiau pas darbietį J.Pinskų namuose susirinkę valdančiajai koalicijai nepriklausantys asmenys, tarp kurių buvo ir Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto vadovas Raimundas Lopata. Jis šiame susitikime esą kalbėjo kaip Prezidentūros atstovas

J.Pinskaus namuose vykusio susitikimo metu darbiečiai, kuriems atstovavo pats J.Pinskus, tuometinis Darbo partijos vadovas Kęstutis Daukšys bei buvęs vidaus reikalų ministras Gintaras Furmanavičius, buvo įkalbinėjami nepalaikyti socialdemokrato Zigmanto Balčyčio kandidatūros į premjerus, o balsuoti už G.Kirkilo kandidatūrą. Už tai darbiečiams buvo žadama juos pakviesti į valdančiąją koaliciją.

Tačiau „sąmokslininkai“ prieš Z.Balčytį savo pažado neištesėjo – nors darbiečiai nebalsavo už Z.Balčytį ir palaikė G.Kirkilo kandidatūrą, darbiečiai į koaliciją pakviesti nebuvo. Vietoj darbiečių G.Kirkilas sudarė sąjungą su konservatoriais – jie daugiau negu metus palaikė G.Kirkilo Vyriausybę ir tik dabar, likus iki Seimo rinkimų aštuoniems mėnesiams, suvaidino išsiskyrimą, kad apgautų rinkėjus, ir po Seimo rinkimų vėl susieitų.

Apie susitikimą J.Pinskaus namuose žiniasklaidos kalbinti G.Kirkilas ir R.Lopata kalbėjo labai vangiai ir neigė sąmokslą prieš Z.Balčytį.

Tačiau „Karšto komentaro“ šaltiniai pranešė, kad egzistuoja šito susitikimo įrašas.

Taigi, į klausimą, kas meluoja, atrodo, bus atsakyta.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!