- Reklama -
Rasa Juknevičienė

Žiniasklaidoje skelbiama, kad dėl kyšininkavimo nuo mero pareigų nušalintas Trakų rajono meras Vytautas Petkevičius įtariamas ne tik pats iš verslininkų ėmęs kyšį, bet ir jo dalį – 20 tūkst. litų – nukreipęs į A.Paulausko vadovaujamos Naujosios sąjungos sąskaitą.

Tėvynės sąjungos vicepirmininkė Rasa Juknevičienė primena, kad pinigų rinkimas į Naujosios sąjungos kasą reketuojant verslininkus nėra naujiena Artūro Paulausko politinėje biografijoje. Pasak jos, prieš dešimtmetį A. Paulausko rinkimų štabe dirbęs dabartinis Vilniaus Tarybos narys Audrius Butkevičius, pagautas reikalaujantis pinigų iš verslininko, sakėsi taip rinkęs pinigus kandidatui į Prezidentus.

“Šiandien aiškėja, kad Artūro Paulausko aplinkoje panašiai veikiama ir toliau, tik Audrių Butkevičių pakeitė Trakų meras Vytautas Petkevičius. Ar šios aplinkybės ir tai, kad Naujosios sąjungos pirmininkas itin atsargiai ir švelniai vertina skandalingą padėtį jo partijos valdomoje Trakų savivaldybėje nėra pagrindas Prezidentui, Premjerui, visai valdančiajai koalicijai nedelsiant įvertinti šį politinio reketo faktą? Juk esmė yra ryškėjanti korupcinė sistema ir ją globojanti viršūnė; jos nesuardžius neatsiras ir esminių pokyčių. Todėl ypač svarbu, kad šis tyrimas nebūtų užgniaužtas, o teisėsauga išvengtų galimo politinio spaudimo”,- sakė Seimo narė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!