- Reklama -
Kaip vadinsime Kazimiros Prunskienės partijos ženytbą su muntianininkais?

Valstybės absurdas valstybėje gaminamas Seime

Valstybės viduje jau niekas nesistebi, kai konservatoriai išteka už socdemų, paskui – atvirkščiai. Nesuprasi nei jų ideologijos, nei orientacijos. Na, prie šito, matyt, visi jau priprato. Ir kažkiek tai atleidžia. Vis tik kai kurie iš jų stovėjo atkuriant LR nepriklausomybę.

Apie jų viražus byloja ir tai, kad Seimas užima paskutinę vietą pasitikėjimo reitingų lentelėje. Bet greitai toje reitingų lentelėje Seimo iš viso gali nelikti – Seimo vadovo partija užsitarnavo vos 0,01 procento žmonių pasitikėjimą. Tai irgi nestebina – nes žmonėms parsidavėliai ir išverstaskūriai nepatinka.

Bet įdomiausia , kad tai, ką jis jau įgyvendino Kėdainiuose, greitai bus įgyvendinta ir Seime. Paskutinis pilietininkų ir Seimo vadovo žingsnis – palįsti po valstiečių sparnu, pasislepiant nuo gėdos ir užsimaskuojant politinėje arenoje tam, kad išlikti prie valdžios lovio, nenustebino. Stebino kitkas – senbuvių reakcija. Jie niekaip neišsiaiškina, kas iš jų moteris, o kas – vyras, o čia dar ginčai, kas daugiau nusipelnė kuriant trigalvį slibiną, ir kam turi būti daugiau atseikėta. Bet per tą ginčą ryt, poryt gali nebesurasti ir pavadinimo to pastato, kuriame dirba. Matant Seimo vadovo praktiką Kėdainiuose, tai turėtų įvykti neužilgo.

Į Kėdainius Seimo vadovas Muntianas atvažiavo komunistu. Kaip NKVD sūnus. Po to jis tapo Kėdainių meru nuo Ūkio partijos. Vėliau jis išmetė Ūkio partiją ir pabuvojo meru nuo ūkio – valstiečių partijos. Dar vėliau – meru nuo valstiečių ir Naujosios sąjungos. Po to – tik nuo Naujosios sąjungos, išmetęs valstiečius. Per vieną kadenciją jis pervedė savo mutantininkus į DP. Tą pačią kadenciją juos visus iš DP perkėlė į pilietininkus. Dabar Kėdanių pilietininkams jau trečią kartą reikės grįžti pas valstiečius.

Ir tiesiog griežta tvarka, diktatoriškais metodais pereiti verčiami visi biudžetininkai, seniūnai, visų mokyklų direktoriai ir mokytojai. Įdomu, ko gi mokytojai moko vaikus? Turbūt kaip mutuoti, parsidavinėti, persidažyti.

Stebina reakcija politologų, inteligentų ir iš viso visos Lietuvos visuomenės. Kaip niekinamos valstybės institucijos ir įteisinamos niekšybinės vertybės.

Kėdainių muntianininkus galima pavadinti vienu ilgu žodžiu : komunistiniaiūkiovalstiečiųnaujiejidarbopilietininkai. Ideologija – mutantinė. O kaip pavadinti Seimo narius pilietininkus? Juk tarp jų irgi yra NKV-distų, komunistų, žmonių, perėjusių beveik visas partijas. Mes juos pavadinsime paprastai – Seimo mutantininkai.

O kaip gi vadinsis valstiečiai, priglaudę mutantininkus? Juk jau šiandien jie susidaro iš valstiečių, moterų partijos, naujosios demokratijos, KGB atstovų…

Skelbiame konkursą jų naujam pavadinimui.

Premija už taikliausią pavadinimą – 5 tūkstančiai litų.

Darbo partijos inf.

 

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!